Honing van imkerij Stad en Streek - 20 juli 2016

Limburgia sponsort 3 bijenkasten bij Imkerij Stad en Streek om zo een actieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van bijen in Nederland. De honing van deze 3 kasten gebruiken wij als ingrediënt voor onze

producten. Limburgia werkt samen met regionale bedrijven. Voor onze Honing walnoot yoghurt taart en granaatappel yoghurt hebben wij de beste honing geselecteerd van Imkerij Stad & Streek. 

(H)eerlijke honing als basis van dit product. Dat proef je.

 

Heropening winkel in Capelle aan den IJssel - 16 juni 2016 

De afgelopen periode hebben Paula & Sabrina In Capelle aan den IJssel hard gewerkt aan een nieuwe winkel in het winkelcentrum. Per 16 juni openen zij dan ook een prachtige winkel tegen de Albert Heijn. 

Bij hen kunt u terecht voor heerlijke vlaaien, gebak, chocolade en ambachtelijk schepijs. Neem snel een kijkje op de website van Capelle.

 

4 kaartjes voor concert van De Toppers - 6 mei 2016 

U heeft kans kunnen maken op een concert van De Toppers voor 4 personen in de Amsterdam Arena!

Inmiddels hebben wij een winnaar verkozen. De winnares is Bianca Blom - van Emoud uit Putten!

Het team van Limburgia Nederland wenst hen heel veel plezier toe!

 

Limburgia de Rompert is verhuisd - 27 februari 2016 

In 's-Hertogenbosch hebben Bart en zijn team hard gewerkt aan een nieuwe locatie. Sinds 5 jaar is Limburgia Den Bosch gevestigd in winkelcentrum de Rompert.

De afgelopen periode zijn er vele werkzaamheden verricht in een nieuw pand in hetzelfde winkelcentrum alwaar zij op 27 februari een prachtige nieuwe winkel geopend hebben.  

Bij hen kunt u terecht voor heerlijke vlaaien, gebak, koffie specialiteiten, ambachtelijk schepijs en vanaf nu ook voor een heerlijke lunch. Neem snel een kijkje op de website van ´s-Hertogenbosch.

 

   

 

Nieuwe winkel in Spakenburg - 21 januari 2016 

In Spakenburg hebben we een prachtige nieuwe winkel geopend. Ondernemers Fred & Ellemiek hebben naast de bestaande snoepwinkel de Zuurstok een prachtige nieuwe winkel.

Bij hen kunt u terecht voor heerlijke vlaaien, gebak, chocolade en vers belegde broodjes. Neem snel een kijkje op de website van Spakenburg.

 

 

 

Opening winkel Vlaardingen - 21 januari 2016 

In Vlaardingen hebben we een prachtige nieuwe winkel geopend. Ondernemers Edwin & Jacqueline ontvangen u graag in de prachtige winkel met een divers assortiment.

U kunt denken aan een heerlijke vlaai, gebak, chocolade, ambachtelijk schepijs en vers belegde broodjes. Neem snel een kijkje op de website van Vlaardingen.

 

 

 

Een verwenweekend voor 2 personen met ontbijt - 26 oktober 2015 

U heeft kans kunnen maken op een heerlijk verwenweekend inclusief ontbijt voor 2 personen en 2 overnachtingen bij een B&B in het mooie Maastricht!

Inmiddels hebben wij een winnaar verkozen. De winnaar is Peter van Lith uit Tiel, welke de verwenvlaaitjes heeft besteld bij Limburgia Tiel!

Het team van Limburgia Nederland wenst hen heel veel plezier toe!

 

 

Opening winkel Surhuisterveen - 1 oktober 2015 

Met trots kunnen wij u melden dat we een nieuwe vestiging in Surhuisterveen hebben geopend. In het centrum van het dorp treft u een compleet nieuwe winkel waar ondernemers Wander & Rianne u graag

verwelkomen. Bij deze locatie kunt u terecht voor vlaaien, gebak, koffie, ambachtelijk schepijs, chocolade, bonbons en een uitgebreide lunch! Neem snel een kijkje op de website van Surhuisterveen.

 

 

 

Nieuwe winkel in Goor - 24 september 2015 

Terug van weggeweest! In Goor hebben we een prachtige winkel geopend. Ondernemers Maarten & Marsha hebben een instore winkel in de plaatselijke Albert Heijn.

Bij hen kunt u terecht voor heerlijke vlaaien, gebak ambachtelijk schepijs, chocolade en bonbons. Neem snel een kijkje op de website van Goor.

 

 

Een verwenweekend voor 2 personen met champagne ontbijt - 19 juni 2015 

U heeft kans kunnen maken op een heerlijk exclusief verwenweekend inclusief champagne ontbijt voor 2 personen en een luxe overnachting bij Guesthouse de Heide in Oeffelt aan de Maas.

Inmiddels hebben wij een winnaar verkozen. De winnares is Harriet Akster - Beekman uit Doornspijk, welke een Vaderdagvlaai heeft besteld bij Limburgia Nunspeet!

Het team van Limburgia Nederland wenst hen heel veel plezier toe!

 

 

Een verwenweekend voor 2 personen met champagne ontbijt - 8 mei 2015 

U heeft kans kunnen maken op een heerlijk exclusief verwenweekend inclusief champagne ontbijt voor 2 personen en een luxe overnachting bij Guesthouse de Heide in Oeffelt aan de Maas.

Inmiddels hebben wij een winnaar verkozen. De winnares is Marion Staartjes uit Maarssen, welke een cheesecake aardbei heeft besteld bij Limburgia Breukelen!

Het team van Limburgia Nederland wenst hen heel veel plezier toe!

 

Koning Humberto - 27 april 2015

Geen tijd gehad om op Koningsdag naar het programma RTL Late Night te kijken? Klik dan snel op de volgende foto en bekijk de slagroomtaart, gemaakt door de banketbakkers van Limburgia!