• Voor 13:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • 70 echte winkels in Nederland
  • Het grootste aanbod in taarten, vlaaien en gebak
  • Elke dag ambachtelijk vers

Limburgia Pijnacker Tijdelijk Gesloten

Taarten en Vlaaien

In het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker  is Limburgia gevestigd aan de  Ackershof 19  Bij Limburgia kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Taarten, Vlaaien en gebak specialiteiten; met 80 verschillende vlaaien zit uw smaak er zeker bij!

Dagelijks maken de bakkers met grote passie de vlaaien op ambachtelijke wijze. Dat zie je maar bovenal je proeft het! Vers fruit, door de bakkers zelf er opgelegd en de volle smaak van slagroom, met een echte spuitzak opgespoten. Iedere taart ziet er anders uit: de handtekening van de bakker.

Koffie corner

Vlaaien om intens van te genieten maar Limburgia Pijnacker  heeft nog veel meer te bieden, een koffiecorner In de sfeervolle winkel kunt u genieten van verschillende koffie specialiteiten van Mocca d’ Or,  al dan niet met een heerlijke Limburgse vlaaipunt erbij.Ook kunt u in onze gezellige koffiehoek genieten van een uitgebreide High Tea met veel lekkere producten in een gezellige ambiante vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Ook voor de kleine gasten verzorgen wij de kinder high tea ook hier lichten wij u graag in.

Chocolade en bonbons

Echte pralines uit Breda, bent u op zoek naar een leuk cadeautje of wilt u zich zelf eens lekker verwennen, neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van Limburgia Pijnacker of in de winkel waar we een mooi gevulde bonbonvitrine prachtige en lekkere chocolade presentreren. De handgemaakte pralinés zijn een lust voor het oog. Leuk om te geven en te krijgen!

Ambachtelijk Schepijs

Hier verwennen de eigenaren u graag met een lekkerekop koffie of thee, een heerlijk glas frisdrank of een vers gemaakt Italiaans schepijs. Kortom een bezoekje aan Limburgia betekend GENIETEN!

Ivm de vakanties zijn wij gesloten 

Openingstijden

Maandag

 8:00

 16:30

Dinsdag

 8:00

 16:30

Woensdag

 8:00

 16:30

Donderdag

 8:00 

 16:30

Vrijdag

 8:00 

 16:30

Zaterdag

 8:00

 16:30

Zondag

 

 

 

 


Grotere kaart weergeven

Adres

Limburgia Pijnacker
Ackershof 19
2641 DX Pijnacker
015-3610045