Filter producten

Cheesecakes

Cheesecakes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, elk café waar je komt staat vaak de cheesecake wel op het menu. Een cheesecake klinkt waarschijnlijk niet gelijk lekker, totdat je deze taart proeft! American Cheesecake komen van oorsprong uit het oude Griekenland. Deze taarten zijn ontzettend en daardoor enorm populair!

 

Wat is een cheesecake?

Een cheesecake is een zoete taart bereid met zachte, verse, roomkaas op een bodem van verkruimelde koekjes met gesmolten boter. Cheesecakes hebben een romige, zoete en tegelijkertijd frisse smaak. De cheesecakes van Limburgia worden aangeboden in diverse smaken afhankelijk van het thema van de taart.

 

Wat zit er in een cheesecake?

Een cheesecake bestaat uit twee lagen: een bodem en een hoofdlaag. De bodem van een cheesecake is gemaakt van verkruimelde koek, deeg of soms cake. Op de bodem zit een hoofdlaag van een romig, fris en toch luchtig mengsel van zachte verse kaas gecombineerd met eieren en suiker. Afhankelijk van het thema van de taart wordt er een passende smaak toegevoegd aan het mengsel met de zachte verse kaas.

 

Soorten cheesecakes

Limburgia heeft een divers aanbod aan cheesecakes. Het cheesecake assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe smaken passend bij het seizoen. Een populaire cheesecake is de romige, zoete raspberry cheesecake. Deze taart heeft een smeuïge koekbodem met daarop een laag van roomkaas vermengd met frambozencoulis. Een heerlijke taart waar je de vingers bij aflikt! Ben je meer een liefhebber van caramel? Dan is de caramel cheesecake zeker wat voor jou! Alle cheesecakes zijn geschikt voor circa 8 personen. Is de cheesecake voor een verjaardag? Versiertip: Decoreer de American cheesecake met het aantal kaarsjes die gelijk staat aan de leeftijd van de jarige en je hebt zowel een prachtige als een verrukkelijke verjaardagstaart!

 

Cheesecake online bestellen en laten bezorgen?

Een heerlijke romige, zachte en luchtige cheesecake bestellen en laten bezorgen? Bij Limburgia kun je heel eenvoudig en snel cheesecakes online bestellen. Meer een liefhebber van slagroomtaart of appeltaart, Limburgia heeft voor ieder wat wils. Heb je een bestelling geplaatst voor 13:00 uur? Dan komen wij deze bestelling de volgende dag vers en gekoeld bij je thuis bezorgen. Wij kunnen een bestelling op elk gewenst adres in Nederland bezorgen.

 

Cheesecake kopen bij ons in de winkel?

Is er binnenkort iemand jarig en kan een cheesecake daar niet bij ontbreken? Kom langs in een van onze Limburgia winkels en ervaar het aanbod aan heerlijk cheesecakes. Wil je liever van tevoren je cheesecake bestellen en ophalen in de winkel? Uiteraard kan dat ook! Kies dan tijdens het bestelproces voor de keuze om je bestelling op te komen halen in een bakkerij bij jou in de buurt. We zien je graag in onze winkel!