Gluten- en lactosevrij gebak bestellen

Speciale dieetwensen maken het niet altijd gemakkelijk om iedereen te laten smullen van gebak of taart. Patisserie Limburgia heeft daar echter een oplossing voor met een divers samengesteld assortiment met onder meer gluten- en lactosevrij gebak. Onze glutenvrije gebakjes zijn sensationeel lekker. Dat komt niet alleen door de ambachtelijke bereiding en passievolle inzet van onze bakkers, maar zeker ook door de verse ingrediënten van topkwaliteit voor elke taart en gebak.

 

Glutenvrij gebak

Een glutenallergie of glutenintolerantie hoeft een lekker gebakje niet in de weg te staan. Wij maken namelijk glutenvrije gebak. Ook als er sprake is van een lactose-intolerantie bieden wij je de gelegenheid om gluten en lactosevrij gebak te bestellen. Als er wat te vieren valt, zoals een verjaardag kan het zijn dat een van de gasten te maken heeft met een glutenallergie. Je houdt dan gemakkelijk met de dieetwensen rekening van deze persoon en hoeft geen compleet glutenvrije taart te bestellen. Het aantal glutenvrije gebakjes is namelijk simpel af te stemmen op het aantal personen in het gezelschap dat met een intolerantie van gluten of lactose te maken heeft. Naar wens is het dan mogelijk om voor de rest van het gezelschap een grotere taart of andere gebakjes te bestellen.

 

Lekkere smaken

In ons assortiment zijn er verschillende lekkere smaken om een keuze uit te maken. Zo houd je bij glutenvrij gebak kopen ook gemakkelijk rekening met de lievelingssmaak. Een van de opties is om gluten- en lactosevrij aardbeiengebak te bestellen. Dit is een van de toppers in deze categorie met speciale dieetwensen. Het betreft hier een aardbeien cheesecake die natuurlijk vrij van gluten is en gemaakt is van een mix aan ingrediënten. Zo maken onze bakkers deze heerlijke glutenvrije cheesecake met rijstmeel en een lactosevrije crème. De crème vormt een tussenlaagje en zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar ook voor een mooi contrast in kleur. De top van de cheesecake is afgewerkt met aardbeien die voor een extra frisse smaak zorgen. Bovendien is er op deze manier een gezonde touch toegevoegd aan het glutenvrije taartje voor één persoon.

 

Liever chocolade?

Er is nog een andere lekkere smaak en die is perfect voor de liefhebbers van chocolade. Ons gluten- en lactosevrije choco gebakje valt dan ook zeker in de smaak. Dit gebakje staat ook wel bekend als wenercake en is door ons gemaakt met een bavaroise van chocolade. De bodem is stevig en de topping is heerlijk luchtig. Laat je verrassen door alles wat ertussen zit, waarbij de eerste hap je gegarandeerd naar meer doet verlangen. Dat is namelijk wat een chocoladetaart met je doet.

 

Glutenvrije gebakjes bestellen: bezorgen of afhalen

Banketbakkerij Limburgia maakt het iedereen graag naar de zin en voorziet met een klantgerichte service in optimaal gemak. Aan jou de keuze of je de glutenvrije taartjes voor één persoon afhaalt in een van onze winkels of laat bezorgen. Het maakt niet uit waar je woont of waar in Nederland je glutenvrij gebak wilt ontvangen. Wij doen namelijk aan landelijke bezorging van Enschede tot Delfzijl en van Vlissingen tot Almere. Het is op iedere dag mogelijk om een bestelling te plaatsen, maar wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Liever afhalen? Dan kijk je gewoon even welke winkel bij jou het dichtst in de buurt zit.

 

Bestel alvast met garantie van snelle levering

Bestel voor 13.00 uur gluten en lactosevrij gebak om het de volgende werkdag te laten bezorgen of af te halen in een van onze winkels. Alleen voor een bestelling op zaterdag geldt dat de levering op de eerstvolgende werkdag plaatsvindt. Je mag gerust ook wat verder vooruitbestellen door de gewenste datum voor ontvangst te selecteren. Dan heb je dat vast geregeld. Doorgaans vindt de bezorging tussen 08.00 uur in de ochtend en 13.00 uur in de middag plaats. Wil je glutenvrij gebak op een niet standaard adres laten afleveren, zoals op een camping of in een hotel? Ook dat is mogelijk met een aflevering bij de receptie.