Krokante bodem

Een verjaardag, een feestje of gewoon een gezellig koffiemoment is ideaal om eens op een vlaai met krokante bodem te trakteren. Patisserie Limburgia komt bovendien aan ieders smaak tegemoet met een ruime keuze uit allerlei vullingen in combinatie met een krokante bodem.

 

Vlaaien met krokante bodem

Vlaaien met krokante bodem vallen vaak bij iedereen in de smaak. Dat komt omdat de krokante bodem van de vlaai een goede bite geeft en perfect combineert met de smaakbeleving van een zachtere vulling bovenop. Zo maak je van elk gezellig moment een groot feest.

 

Wat is een krokante bodem?

Een krokante bodem betekent dat als je een hapje van de vlaai neemt je een knapperig effect ervaart. De bodem lijkt in eerste instantie hard aan te voelen, maar breekt gemakkelijk in je mond en is wat dat betreft bros en knapperig te noemen.

 

Waar wordt een krokante bodem van gemaakt?

Een krokante vlaaibodem wordt doorgaans gemaakt van bladerdeeg en vormt daarbij een perfecte bodem om te vullen met allerlei ingrediënten. De laagjes bladerdeeg voorzien als het uit de oven komt in een bros en knapperig deeg. Dat is de basis, waarbij het mogelijk is om er bijvoorbeeld een laagje cake aan toe te voegen om de krokante smaakbeleving met een zachte smaakervaring te combineren.

 

Welke soorten vlaaien met krokante bodem zijn?

Krokante bodem vlaaien zijn bij ons in allerlei variaties verkrijgbaar, bijvoorbeeld met vruchten als aardbeien die het als fruitsoort altijd goed doen op een krokante vlaai. Zo hebben wij in het assortiment eveneens abrikoos en kers als fruitsoorten die met een krokante vlaaibodem perfect combineren. Wil je iets speciaals? In dat geval is de krokante tompoucevlaai een echte aanrader net als onze mozart vlaai met advocaatroomvulling.

 

Online een vlaai met krokante bodem bestellen?

Kies voor gemak om zonder de deur uit te gaan een krokante vlaai te bestellen met vulling naar keuze. De meeste vlaaien met krokante bodem zijn naar voorkeur te bestellen in een half formaat of in een heel formaat. Je krijgt de vlaai de volgende dag al bezorgd als je voor 13.00 uur de bestelling plaatst. Wij bezorgen in heel Nederland en niet alleen thuis, maar ook op je werkadres.

 

Krokante bodem vlaai kopen in een van onze winkels

Patisserie Limburgia heeft door heel Nederland vestigingen, zodat het ook mogelijk is om je vlaai, taart of gebak persoonlijk in een van onze Limburgia winkels te kopen. Bijvoorbeeld in de winkel Limburgia Delfzijl of in de winkel Limburgia Vlissingen. Dit zijn twee uitersten, maar tussen deze plaatsen zijn nog veel meer winkels geopend. Je kan er ook een kopje komen drinken een er alvast een puntje vlaai bij nemen.