Filter producten

Vegan gebak

In steeds meer gezelschappen is er wel een persoon aanwezig die vegan is en daarom vaak een gebakje weigert. Als er dan wat te vieren valt dan haal je daarvoor natuurlijk vegan gebak in huis, zodat iedereen wat lekkers te smullen heeft. Of je koopt zelfs een vegan taart als de meerderheid van je gasten vegan is. Patisserie Limburgia houdt rekening met allerlei speciale dieetwensen waaronder suikerarm- en glutenvrij- en lactose-arm gebak en daarom heeft Limburgia ook vegan taarten in het assortiment opgenomen.

 

Wat is vegan gebak?

Vegan gebak is samengesteld uit ingrediënten zonder dierlijke bestanddelen. Dat betekent in de praktijk dat deze gebakjes uit plantaardige ingrediënten bestaan. Bij het bakken van taarten wordt er doorgaans gebruik gemaakt van verschillende dierlijke producten als boter, melk, ei en ook wel honing. Bij het maken van vegan gebakjes is dat niet het geval, want bij vegan komt er geen dierlijk product aan te pas waardoor het gebak of de taart 100% plantaardig is.

 

Wat zit er in een vegan taart?

Een vegan taart kan natuurlijk allerlei verschillende ingrediënten bevatten die 100% plantaardig zijn. Het hangt van het type taart of gebak af welke ingrediënten er in komen. Er zit in elk geval meestal wel suiker in verwerkt, om de taart een zoete smaak te geven. Zo hebben veel vegan taarten een heerlijke chocoladesmaak. Ook maakt fruit vaak onderdeel uit van vegan taarten, zoals frambozen of appels. In plaats van melk als dierlijk product is kokosmelk bijvoorbeeld een alternatief. Zo is het ook mogelijk om de bovenlaag van een taart met sojamelk te bestrijken in plaats van met ei.

 

Het aanbod vegan taarten

Patisserie Limburgia heeft voor vegans speciale vegan gebakjes in het assortiment opgenomen. Waarbij je alleen al naar het kijken van deze gebakjes het water in de mond loopt.

 

Vegan gebak bestellen en laten bezorgen

Wil je vegan gebak bestellen? Banketbakkerij Limburgia bezorgt in heel Nederland en doet dat de volgende dag al als je voor 13.00 uur de bestelling plaatst. Net als al onze taarten en gebakjes bakken wij vegan taarten elke dag ambachtelijk vers. Het is niet voor niets dat onze klanten ons een hoge waardering toekennen.

 

Vegan taart kopen in een van onze winkel

Het is natuurlijk ook leuk om een van onze winkels in Nederland te bezoeken en ter plaatse een vegan taart te kopen. Kom ons volledige assortiment bekijken met naast vegan taarten ook geboortetaarten en verjaardagstaarten. Er zijn ongeveer veertig winkels van Patisserie Limburgia in Nederland gevestigd, zodat er vrijwel altijd een bij je in de buurt te vinden is.