Geschiedenis Limburgia

 

 

In 1993 opende de eerste Limburgia vlaai - winkel in Apeldoorn haar deuren. Een innovatieve franchise formule, waarbij de heerlijkste vlaaien werden vervaardigd door Bakkerij de Haas.

 

Henk de Haas, de drijvende kracht achter Bakkerij de Haas, nam later in 2000 de volledige franchise formule Limburgia vlaai over.

 

 

                       

 

 

Wat begon als een enkele winkel, bloeide uit tot een netwerk van 65 vestigingen door het hele land.

 

Een ongekende groei kenmerkte de geschiedenis van Limburgia vlaai.

Tegenwoordig zijn er nog 30 zelfstandige Limburgia-winkels, voorheen franchisenemers, trotse ondernemers die met passie onze producten aanbieden.

 

 

Limburgia is een echte verwenwinkel.

Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs.

 

Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. Dat zie je, maar bovenal, je proeft het!

 

 

Binnen het vertrouwde assortiment innoveert Limburgia in nieuwe producten welke aansluiten én passend zijn binnen de huidige trends van de markt van hedendag. Limburgia ontwikkelt regelmatig nieuwe producten welke u aantreft in onze winkels en webshop.

 

 Wij heten u graag welkom in een van onze winkels om te genieten van een heerlijke kop koffie in combinatie met een punt vlaai, bonbons of een verse smoothie. In onze grotere winkels kunt u ook terecht voor een complete lunch of high tea!