Slagroomtaarten bestellen

Op zoek naar een heerlijk ambachtelijk gebakken slagroomtaart? Onze online patisserie heeft een groot aanbod aan slagroomtaarten die elke dag weer vers worden gebakken. Slagroomtaarten in verschillende soorten vormen en formaten. Zo kun je met een passend formaat voor zowel een klein als een groot gezelschap altijd met elkaar genieten van een slagroomtaart. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat je te weinig of juist te veel slagroomtaart hebt. Heerlijke ambachtelijk gebakken slagroomtaarten vind je bij Limburgia!

 

Slagroomtaart bestellen en laten bezorgen

Wil je graag een slagroomtaart bij ons bestellen? Bij Limburgia is dat geen probleem. Wanneer je een taart voor 13:00 bij ons besteld wordt deze de volgende dag al door ons met veel plezier bij je thuis bezorgd. Dagelijks zijn onze bezorgers druk bezig met het op tijd bezorgen van onze ambachtelijk gebakken slagroomtaarten maar ook de populaire cheesecakes, dripcakes, chocoladetaarten en appeltaarten.
Bekijk ons ruime aanbod met lekkernijen en bestel ze al heel gemakkelijk en snel via Limburgia.

 

Waaruit bestaat een slagroomtaart

Slagroomtaarten, wie kent ze niet? De slagroomtaart met fruit is al jaren ontzettend populair onder de Nederlanders. Uiteraard heeft Limburgia daarom ook een ruim aanbod in slagroomtaarten. Slagroomtaarten zijn te herkennen aan de opgespoten slagroom met daarop een decoratie van vruchten en chocolade. Alleen al wanneer je naar deze taart kijkt, loopt het water je in de mond.

Onze heerlijke slagroomtaarten zijn opgebouwd uit meerdere lagen luchtig biscuit en heerlijke room. De meeste slagroomtaarten hebben als toevoegen nog een fijn laagje jam van abrikozen of aardbei en een enkele heeft dit niet. Wij hebben onze slagroomtaarten glad afgestreken, vervolgens opgespoten met een laagje slagroom en afgemaakt met een vrolijke decoratie. Deze decoratie bestaat uit kleurrijke verse vruchtjes zoals druiven, mandarijnenpartjes en ananas stukjes. Dit geeft een leuk contrast met de chocolade decoratie die kunstig in de slagroom zijn gestoken. Ook zijn onze slagroomtaarten met een afbeelding te krijgen. Wel of geen feestje? Een slagroomtaart is altijd een goed idee vinden wij!

 

Soorten slagroomtaarten

Wanneer je denkt aan slagroomtaart kun je waarschijnlijk wel meerdere soorten vormen slagroomtaarten bedenken. Gelukkig denkt Limburgia met je mee en hebben wij diverse soorten vormen en formaten slagroomtaarten in ons assortiment. Zo is er altijd een verrukkelijke slagroomtaart die bij jou past!

 

Slagroomtaarten in diverse formaten

Heb je iets te vieren met een groot of klein gezelschap? Limburgia heeft slagroomtaarten in diverse formaten. Slagroomtaarten voor 6-8 personen, slagroomtaarten voor 12 personen of zelfs een slagroomtaart voor 16 personen. Met de grote formaten slagroomtaarten van Limburgia hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken of je wel genoeg taart hebt.

 

Slagroomtaarten in diverse vormen

Naast de diverse formaten heeft Limburgia ook nog verschillen slagroomtaarten in verschillende vormen. Wanneer je van de echte traditionele taartvorm houdt hebben wij ook ronde slagroomtaarten in ons assortiment zoals de slagroomtaart rond 12 personen. Deze slagroomtaart zien er op-en-top versierd uit door de mooie grove witte chocoladevlokken op de zijkant. Verder hebben wij nog rechthoekige tot vierkante slagroomtaarten in ons assortiment. Mooie grote ambachtelijk gebakken slagroomtaarten waaronder de vierkante 12-persoons slagroomtaart.

 

Slagroomtaarten met foto

Liever een slagroomtaart met foto bestellen? Bij Limburgia is het allemaal mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om een eigen foto up te loaden en te laten bedrukken op een heerlijk gebakken slagroomtaart. Wil je een taart bestellen voor iemands verjaardag? Je kunt ook kiezen voor een slagroomtaart met een foto van je vriend, vriendin of van jullie samen, hoe persoonlijk klikt dat!?

 

Ambachtelijke slagroomtaart kopen van Limburgia

De slagroomtaarten van Limburgia worden elke dag vers en ambachtelijk gebakken door onze top bakkers. Verder worden slagroomtaarten bij ons feestelijk gedecoreerd met vers fruit en chocolade. Vinden jullie het ook altijd zo heerlijk om deze er al van tevoren af te smullen?

Limburgia bakt ronde slagroomtaarten, vierkante slagroomtaarten en rechthoekige slagroomtaarten in verschillende groottes geschikt voor 6, 8, 12 of 16 personen. Voor ieder wat wils. Is de slagroomtaart bedoeld voor een verjaardag? Dan kun je deze zelf eventueel nog versieren met leuke kleurrijke kaarsjes. Wie krijgt er nog meer spontaan zin in een feestje!?