Filter producten

Kindertaart

Op het moment dat je een kindertaart tevoorschijn tovert op een kinderfeestje zijn de kinderen direct enthousiast. Vooral als het een speciale kindertaart is die bij de belevingswereld van kinderen aansluit. Wil jij een feestelijke taart voor je kind bestellen? Patisserie Limburgia maakt allerlei soorten variërend van Paw Patrol taart tot prinsessentaart, en altijd ambachtelijk vers.

 

Wat is een kindertaart?

Een kindertaart is altijd voorzien van een kleurrijke afbeelding die bij kinderen tot de verbeelding spreekt. Zo bakken wij onder meer verse taarten met speciale thema’s voor een thema kinderfeestje.

 

De leukste kindertaarten voor thema feestjes

Er zijn voor thema feestjes leuke kindertaarten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld als je een kinderfeestje organiseert met een prinsessenthema. Daar past een prinsessentaart natuurlijk perfect bij. Zo is het ook mogelijk om een Paw Patrol kinderfeestje te organiseren en dan tover je als verrassing natuurlijk een Paw Patrol kindertaart op tafel. Je kan er ook een regenboog feestje van maken en de kinderen laten smullen van een rainbow cake.

 

Kindertaarten in verschillende smaken

Kindertaarten zijn bij ons in verschillende smaken verkrijgbaar, zodat er altijd wel een lekkere taart voor je kind te bestellen is.

 

Voor meisjes en jongens

Wil je een speciale meisjes kindertaart of jongens kindertaart bestellen? Dat kan natuurlijk ook bij Patisserie Limburgia.

 

Kindertaarten in diverse formaten

Vier je het feestje voor je kind groots of meer bescheiden? Onze kindertaarten zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zodat je de keuze simpel afstemt op het aantal kinderen dat naar het feestje komt.

 

Online een kindertaart bestellen?

Je bestelt heel eenvoudig een kindertaart online bij Patisserie Limburgia. Bekijk en vergelijk de leuke taarten eerst maar eens en maak dan een keuze. Let daarbij naar wens ook op het aantal personen dat van de kindertaart gaat smullen. Dat doe je door met het formaat rekening te houden. Bestel je de taart voor je kind voor 13:00 uur dan krijg je deze de volgende dag al bezorgd. Elke taart uit onze bakkerij komt ambachtelijk vers naar je toe, en dat proef je.

 

Kindertaart kopen in een van onze winkels

Het is natuurlijk ook leuk om naar een van onze Limburgia winkels te komen om daar een kinderkaart te kopen en de rest van ons aanbod te ontdekken. Zo verkopen wij naast kindertaarten ook slagroomtaarten, cheesecake, carrot cake en veel meer! Onze winkels zijn verspreid over Nederland gelegen, zodat er vaak wel een in je omgeving te bezoeken is. Zo kan je overigens ook online een kindertaart bestellen en deze ter plekke in de winkel van je voorkeur afhalen. Dan selecteer je gewoon een van de winkels in de buurt waar je woont en geef je aan dat je de kindertaart wilt afhalen.