Fototaarten van Limburgia

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, slaging, geboorte of jubileum? Dan kan een fototaart daar niet bij ontbreken. De fototaart is al jaren niet meer weg te denken uit het assortiment van Banketbakkerij Limburgia. Want zeg nou zelf; hoe leuk is het om iemand te verrassen met een gepersonaliseerde taart!? Daarnaast is een fototaart ook nog eens verrukkelijk!

 

Wat is een fototaart?

Het woord ‘fototaart’ verklapt het eigenlijk al: een foto laten bedrukken op een taart. Zo is het mogelijk om een persoonlijke foto van jou en een vriend/vriendin te selecteren en deze op een taart te laten bedrukken. Een unieke en gepersonaliseerde taart, dat is absoluut mogelijk bij het bestellen van een fototaart van Limburgia!

 

Waar wordt de foto op een taart van gemaakt?

De foto op het gebak wordt in plaats van gewone inkt afgedrukt met eetbare kleurstoffen. Nadat de foto is uitgeprint moet het een tijdje drogen en kan het worden uitgesneden. Daarna wordt het laagje suikergoed van marsepein (de foto) op de taart gelegd en is de taart klaar om opgegeten te worden. Dat wordt smikkelen!

 

Verschillende vormen gebak met foto

Het gebak met foto van Limburgia zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Daarnaast zijn ze te herkennen aan de foto in het midden van de taart met een mooie versierde rand om de foto heen. Voor de rand is er keuze uit een ronde vorm of een vierkante/rechthoekige vorm. Bij de vierkante/rechthoekige vorm kun je kiezen uit een 12 persoons- of een 16 persoons fototaart. Zo is er voor iedere groepsgrootte een bijpassend formaat fototaart!

 

Foto gebak in diverse smaken

Naast de vorm van de taart is het gebak met foto verkrijgbaar in diverse smaken. Hieronder lichten we de diverse smaken toe. 

 

Slagroomtaart met foto

Uiteraard hebben wij voor een fototaart de populaire slagroomtaarten in ons assortiment. Deze hebben om de foto heen een rand versierd met kleine vruchtjes en chocoladedecoratie. Ook de zijkant van de taart is versierd met chocoladevlokken. Deze fototaart is er in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor een slagroom fototaart voor 12 personen en een slagroom fototaart voor 16 personen. Een vrolijke fototaart die vaak bij iedereen wel in de smaak valt!

 

Bavaroise vlaai met foto

Een andere verrukkelijke optie is de ronde fototaart van aardbeien bavaroise. Een rand van aardbeien bavaroise versierd met opspoten slagroomtoefjes en gedecoreerd met verse aardbeien. Bijna te mooi om op te eten!

 

Roomvlaai met foto

Ben je meer een liefhebber van een fotovlaai? Dan is de keuze snel gemaakt met de Zwitserse foto roomvlaai voor 10-12 personen. De echte klassieker met zachte bodem gevuld met luchtige Zwitserse room. Voeg een mooie foto toe aan je favoriete fototaart en de taart is helemaal naar eigen wens!

 

Verjaardagstaart met foto

Hoe leuk is het om iemand een gepersonaliseerde verjaardagstaart te geven? Een fototaart is heerlijk voor elk moment en leuk voor iedere gelegenheid. Bij Limburgia vind je een uitgebreid assortiment van fototaarten en kun je de fototaart helemaal naar eigen smaak samenstellen. Personaliseer de fototaart door je favoriete foto up te loaden en door middel van tekst een leuke boodschap aan de foto toe te voegen.

 

Hoe lang duurt het bestellen van een fototaart?

Bij het bestelproces van fotogebak kun je een foto uploaden en is het mogelijk om deze nauwkeurig af te stellen door middel van een bewerkingstool. Hierbij kun je zelf een tekst toevoegen op de foto om de fototaart helemaal af te maken. Het bestelproces van een fototaart duurt even lang als al ons ander gebak. Wanneer je een taart voor 13:00 bestelt, heb je de fototaart morgen in huis. Tevens kun je in het bestelproces ervoor kiezen om deze op te halen bij een lokale Limburgia winkel bij jou in de buurt.

 

Fototaarten bestellen en laten bezorgen?

Wil je graag een fototaart bestellen en laten bezorgen? Bij Limburgia is het allemaal mogelijk. Upload je eigen foto op een heerlijk gebakken taart in een smaak en vorm naar keuze. Wanneer je taarten of gebak voor 13:00 bestelt, wordt deze de volgende dag nog vers gekoeld bij je thuis bezorgd. Dagelijks zijn onze bezorgers druk bezig met het op tijd bezorgen van al onze ambachtelijk gebakken fototaarten. Bestel gemakkelijk en snel via Limburgia!