Filter producten

Een jubileum vier je met een taart op feestelijke wijze om de gelegenheid niet zomaar voorbij te laten gaan. Daar past een speciale jubileum taart natuurlijk perfect bij. Bij Patisserie Limburgia vind je voor elk jubileum een taart die op de gelegenheid is afgestemd. Onze jubileum taarten zijn bovendien zowel geschikt voor de privésfeer als voor zakelijke doeleinden.


Voor elk jubileum een taart

Er zijn allerlei soorten jubilea om bijzondere aandacht aan te besteden. Bijvoorbeeld de vijftigste verjaardag van een man of vrouw die Abraham of Sarah ziet of een sweet sixteen party voor een tiener die zestien jaar wordt. Daar hebben wij overigens leuke en lekkere Abraham taarten, Sarah taarten en tienertaarten, zoals deze sweet 16 taart of gewoon een gefeliciteerd taart in het assortiment voor beschikbaar. Zo zijn er ook werknemers die zoveel jaar in dienst zijn of vrijwilligers die een jubileum te vieren hebben net als dat er natuurlijk huwelijksjubilea zijn. Een 40-jarig dienstverband, 25-jarig huwelijk of een vriendschapsjubileum verdient het om extra aandacht te krijgen. Hoe leuk is het dan om een jubileum taart onderdeel te laten zijn van het te vieren feestje.


  • 16de verjaardag
  • 18de verjaardag
  • 50stigste verjaardag
  • Huwelijksjubileum
  • Zoveel jaar in dienst jubileum
  • Vriendschapsjubileum
  • Vrijwilligersjubileum

Slagroomtaart als jubileum taart

Het is bij Patisserie Limburgia altijd mogelijk om rekening te houden met de voorkeur voor een bepaald soort jubileum taart. Bijvoorbeeld als het gaat om het formaat net als om de smaak waar wij allerlei variatie in bieden. Slagroomtaarten zijn als jubileum taart altijd erg populair en smaken heerlijk. De basis van deze taarten bestaat uit cake die besmeerd wordt met een abrikozenjam en met smaakvolle banketbakkersroom wordt afgewerkt. De slagroomtoefjes zijn decoratief en gedecoreerd met vruchten en om het helemaal compleet te maken, zijn de zijkanten voorzien van witte chocolade rasp en is er op de top ruimte voor chocolaatjes.


Volop keuze uit heerlijke smaken

De slagroomtaart is zeker populair als jubileum taart, maar er zijn nog veel meer taarten om van te smullen. Bijvoorbeeld een chocoladetaart die er schitterend uitziet en nog veel lekkerder smaakt. Wil je een ander soort jubileum taart? Er is keuze genoeg met onder meer stroopwafel drip cake, roze koeken drip cake en candy drip cake. Om een klein jubileum groots te vieren is het ook mogelijk om in plaats van taart leuke en lekkere gebakjes te bestellen.


Jubileum taart met persoonlijke touch

Hoe speciaal wil je het hebben? Maak de feestelijke jubileum taart extra persoonlijk door er een originele foto op af te laten beelden. Er zijn verschillende soorten en uitvoeringen van fototaarten die perfect zijn om een jubileum taart van te maken. Zo kan je een slagroomtaart met foto bestellen voor twaalf of zestien personen, maar ook een aardbei bavaroise of Zwitserse roomvlaai uitkiezen. Het leuke is dat je direct het resultaat ziet van de taart door een foto te uploaden en tekst toe te voegen.


Elke dag ambachtelijk vers

De kwaliteit van smaak en versheid is verzekerd met een jubileum taart van Patisserie Limburgia. Iedere dag bereiden wij de taarten ambachtelijk vers met de beste ingrediënten. Wij hebben bovendien het grootste aanbod in taarten, vlaaien en gebak, zodat elk jubileum met taart naar eigen smaak te vieren valt.


Jubileum taart volgende dag al in huis

Een feest voor het vieren van een jubileum is doorgaans al ver van tevoren bekend. Je kan dan ook een bestelling voor een jubileum taart plaatsen en de bezorgdatum doorgeven. Het is echter ook zo dat je de bestelling op het laatste moment kan doen. Bestel je de jubileum taart van je voorkeur voor 13.00 uur dan heb je de bestelling de volgende dag namelijk al in huis. bestel voor het gemak online of bezoek een van onze Limburgia winkels.