Verjaardagstaarten van Limburgia

Ben je binnenkort jarig en wil je graag een verjaardagstaart bestellen? Of viert een vriend/vriendin of iemand uit je familie zijn of haar verjaardag? Dan kan een verjaardagstaart daar niet bij ontbreken. Een ruim assortiment aan feestelijke verjaardagstaarten voor jong en oud vind je bij patisserie Limburgia!


Verschillende smaken verjaardagstaarten

Met een groot assortiment aan verjaardagstaarten zit er voor iedere liefhebber wel een geschikte verjaardagstaart bij.


Verjaardagstaarten voor iedereen

Zo hebben we populaire verjaardagstaarten van slagroom die vaak bij iedereen wel in de smaak vallen. Deze feestelijk verjaardagstaart van heerlijke banketbakkers room gedecoreerd met chocolade rasp is om te smullen!


De leukste verjaardagstaarten

Liever een verjaardagstaart opgebouwd uit cakeplakken? Deze cakes hebben een coating in diverse smaken met druipers aan de zijkanten. En een uitgebreide decoratie op de coating passend bij het thema. Zo is er voor ieder verjaardagsfeestje wel een bijpassende drip-verjaardagstaart. Deze verjaardagstaart is letterlijk een feestje op je bord!


Persoonlijke verjaardagstaarten

Wil je graag een persoonlijke verjaardagstaart? Kies dan de verjaardagstaart van verrukkelijke slagroom met je eigen foto. Voeg een leuke foto toe van de jarige en plaats een mooie felicitatie wens op de foto. Deze printen wij vervolgens uit op een suikerlaagje en plaatsen deze in het midden van de taart.


Verjaardagstaarten in diverse groottes

Verjaardagstaarten zijn er in verschillende groottes. Heb je iets te vieren met een klein of juist groot gezelschap? Wij hebben voor iedere groepsgrootte een bijpassend formaat verjaardagstaart. Zo hebben we fototaarten voor grote groepen zoals de fototaarten voor 12 personen of de fototaarten voor 16 personen. Maar ook taarten voor kleinere groepen zoals de verjaardagstaarten voor 6/8 personen.


Limburgia levert dé perfecte verjaardagstaart!

Een verjaardag is een bijzondere dag waarbij een heerlijke taart niet mag ontbreken. Bij Limburgia hebben wij verjaardagstaarten voor jong en oud: van kinder verjaardagstaarten tot aan verjaardagstaarten voor volwassenen. Met een groot assortiment aan verjaardagstaarten is er voor elk feestje een bijpassende taart. Wil je graag een boodschap toevoegen aan de taart? Wij bieden de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke tekst bij te voegen.


Verjaardagstaart bestellen en laten bezorgen

Een verjaardagstaart bestellen bij Limburgia doe je al heel gemakkelijk en snel. Kies een leuke en vooral lekkere taart uit en plaats je bestelling. Plaats je voor 13:00 je bestelling? Dan wordt deze de volgende dag al vers gekoeld bij je thuis bezorgd. Liever je bestelling ophalen in een Limburgia winkel bij jou in de buurt? Ook dat is mogelijk. Selecteer tijdens het bestelproces een Limburgia winkel bij jou in de buurt. Dat wordt smullen!