Layer cakes

Een feestje, bijzondere gelegenheid of gewoon een moment om jezelf te verwennen? Een layer cake is de ideale manier om dit moment nog specialer te maken. Layer cakes zijn ontzettend populair en dat is niet zo gek. Het heeft een unieke uitstraling en brengt gegarandeerd bij iedereen een glimlach op het gezicht. Het is niet alleen een traktatie voor de mond, maar ook een lust voor het oog. Bestel een heerlijke layer cake bij Limburgia en laat het feestje beginnen!

 

Wat is een layer cake?

Een layer cake, ook wel bekend als laagjestaart, is een taart die bestaat uit meerdere lagen met daartussen verschillende soorten vullingen zoals room, fruit of chocolade. Deze lagen worden op elkaar gestapeld en afgedekt met een rijke frosting. Frosting is een laagje dat je aanbrengt aan de buitenkant van de layer cake voor de afwerking, een frosting kan bestaan uit bijvoorbeeld vanille. Het is de combinatie van smaken en texturen in elke hap die de layer cake zo speciaal maakt. Het maakt niet alleen indruk met zijn smaak, maar ook met zijn hoogte en presentatie.

 

Smaken layer cake

Layer cakes zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor er voor elk wat wils is. Van klassieke smaken zoals vanille, chocolade en aardbei tot meer avontuurlijke opties zoals Red Velvet of Oreo. De variëteit bij Limburgia is eindeloos.

 

Layer cake formaten

Wij hebben layer cakes in verschillende afmetingen. Van kleinere taarten die perfect zijn voor kleine gelegenheden, zoals de Candy drip cake die geschikt is voor 6 tot 8 personen. Ook hebben we grotere taarten die geschikt zijn voor grote groepen, zoals Layer cake met Oreo die geschikt is voor 12 tot 14 personen.

 

Layer cake bestellen en laten bezorgen

Wil je een laagjestaart bestellen? Bekijk onze heerlijke layer cakes en kies de layer cake die past bij jouw gelegenheid. Plaats een bestelling voor 13:00 uur en de volgende dag staan we al voor de deur met een vers gebakken layer cake. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag door heel Nederland. Ook is het mogelijk om layer cakes te laten bezorgen op speciale locaties, zoals een camping, hotel of ziekenhuis. 

 

Tip: Stuur een kaartje mee met een leuke boodschap.

 

Layer taart bestellen en ophalen in onze winkel

Wil je de layer taart gezellig bij ons afhalen in de winkel? Dat kan! Je kunt de laagjestaart bestellen via onze website en gratis afhalen in een winkel bij jou in de buurt. Wil je liever telefonisch een bestelling plaatsen? Bekijk welke winkel bij jou in de buurt zit en bel ze gerust op. Onze taarten worden elke dag vers gebakken waardoor je altijd de layer taarten vers kunt afhalen. Wel zo lekker!