Petit Fours

Petit fours zijn heerlijke gebakjes die voor allerlei gelegenheden geschikt zijn. Heb je wat te vieren dan bied je jouw gasten een variatie aan petit fours aan. Of is het bijna weekend en heb je zin om jezelf eens lekker te verwennen? Dan biedt petit fours bestellen bij Patisserie Limburgia natuurlijk uitkomst. Zo passen de gebakjes ook perfect bij een high tea net als bij een bruiloft. Bovendien heb je bij ons de grootste keuze in het aanbod met deze kleine gebakjes qua smaak, uitvoering en aantallen.

 

Wat is een petit four?

Een petit four is een kleine variant van een gebakje met veelal een uitvoering in een vierkant design, maar er zijn ook andere vormen mogelijk. De kleine gebakjes zijn in dat opzicht te zien als een algemene benaming voor allerlei minitaartjes voor één persoon. Hoe groot is een petit four? Om petit fours ook echt een klein gebakje te laten zijn, bedraagt de gangbare afmeting 4,5 bij 4,5 centimeter. Het zijn, zoals wel eens wordt gezegd geen één hap gebakjes, maar wel gemakkelijk eetbaar door deze in je hand te houden. Het gewicht van een enkele petit four bedraagt gemiddeld 36 gram.

 

Wat zit er in een petit four?

Er zijn diverse soorten petit fours te onderscheiden, maar de originele uitvoering bestaat uit laagjes cake met botercrème die bedekt is met een laagje glazuur of dunne afwerking van marsepein. Daarnaast is er variatie in de overige ingrediënten die de smaak en garnering bepalen. In ons aanbod met kleine gebakjes zijn er naast petit fours in allerlei smaken overigens ook heerlijke verwenvlaaitjes als minigebakje verkrijgbaar.

 

Petit fours in diverse smaken

Het leuke van petit fours bestellen is dat je deze in verschillende smaken geleverd krijgt. De uiteenlopende smaken combineren bovendien met diverse kleuren. Daarom is het al een feestje om naar het kleurrijke geheel van deze kleine gebakjes op tafel te kijken. Dan heb je de smaak nog niet eens geproefd. Bij Patisserie Limburgia hebben wij populaire smaken beschikbaar als aardbei, appel, chocolade, mango en vanille.

Hoe lang kun je petit fours bewaren?

Het bewaaradvies voor petit fours gebakjes luidt dat deze gebakjes drie dagen houdbaar zijn in de koelkast. Op deze manier blijft het kleine gebakje lekker vers en smaakvol.

 

Petit fours online bestellen

Wil je petit fours kopen bij Patisserie Limburgia dan zijn deze gemakkelijk te bestellen en bij je thuis te laten bezorgen. Gebak bestellen voor 13.00 uur betekent dat wij de volgende dag al bezorgen. Dat doen wij in heel Nederland dus het maakt niet uit of je in het noorden, zuiden, westen of oosten woont of werkt. Wij bieden je onder meer de keuze om de luxe minigebakjes te bestellen met een aantal van vijfentwintig stuks of negen stuks. Zo is de bestelling af te stemmen op het aantal personen die je van deze traktatie wilt voorzien. Liever groot gebak zoals een taart of vlaai? Bekijk ons ruime aanbod aan lekkernijen.

 

Unieke gepersonaliseerde petit fours met foto of logo

Overigens heb je bij ons ook de mogelijkheid om de kleine gebakjes met foto te personaliseren. Bijvoorbeeld door een unieke foto aan de bovenzijde te laten afbeelden. Dat is ook mogelijk met een bedrijfslogo om de traktatie aan je bedrijf te linken. Zo creëer je een uniek gebakje met een schitterend decoratief element. Liever een grote taart met foto? Bekijk dan onze overheerlijke fototaarten, verkrijgbaar in diverse smaken.

 

Petit fours kopen in een van onze Limburgia winkels

Petit fours zijn online te bestellen of rechtstreeks te koop in een van onze vele Limburgia winkels. Die vind je in heel Nederland, zodat er meestal wel een winkel in je eigen omgeving is gevestigd. Valt er wat te vieren op een feestelijke manier dan is het ook leuk om je aankoop te combineren met feestartikelen als slingers en ballonnen.