Aardbeientaarten van Limburgia

Zin in iets lekkers om wat te vieren of gewoon als verwenmomentje? Dan is onze aardbeientaart van Patisserie Limburgia een absolute aanrader! De luchtige bodem vormt de perfecte basis voor de sappige aardbeien. Onze verse aardbeientaarten zijn om je vingers bij af te likken, of je nu in klein of groot gezelschap geniet. Bestel de grote variant voor een feestje met tien tot twaalf personen, of ga voor de halve taart en voeg andere lekkere taarten en gebakjes toe voor een gevarieerde traktatie bij de koffie.

 

Een ambachtelijke aardbeientaart

Elke aardbeientaart van Patisserie Limburgia wordt met 100% aandacht bereid om een perfect eindresultaat te garanderen. De passie van onze ambachtelijke bakkers proef bij elke hap van onze aardbeientaart. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit en worden uitsluitend met de beste ingrediënten bereid. De natuurlijke zoetheid en sappigheid van de aardbeien komen volledig tot hun recht in elke verrukkelijke hap. Ons geheim? We selecteren aardbeien met een stevige structuur, zodat je bij elke hap die heerlijke bite ervaart.

 

Een aardbeientaart voor ieder moment

Aardbeientaarten zijn altijd populair en een feestje om te eten. Zelfs als er geen speciale gelegenheid is, geeft een aardbeientaart elke dag kleur. Letterlijk. In Nederland zijn taarten met aardbeien al jarenlang geliefd, net als appeltaart. Naast aardbeientaart zijn er ook veel mensen die graag aardbeienvlaai kopen, het zusje van de aardbeientaart. Hoewel de bodem net iets anders is, is de smaak zeker niet minder verrukkelijk. 

 

Aardbeientaarten of ander gebak kopen bij Limburgia

Bij Patisserie Limburgia vind je het een divers aanbod gebak, taarten en vlaaien. Elke dag bereiden we ambachtelijke lekkernijen met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het bestellen van een aardbeientaart is eenvoudig en we denken natuurlijk ook aan vegans en andere dieetwensen. Zo is er voor elk gezelschap een taart die in de smaak valt. Je hoeft de deur niet uit om naar de bakker te gaan, want wij bezorgen de taart van je keuze gewoon bij je thuis. Of op een andere locatie, want onze bezorging is landelijk dekkend.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw overheerlijke aardbeientaart bij banketbakkerij Limburgia. Verwen jezelf en jouw gasten met deze fruitige lekkernij die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht zal toveren. Geniet ervan!