Franchise

 

Limburgia is een echte verwenwinkel. Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Wij zijn niet de enige franchise formule op de vlaaien- en gebaksmarkt, maar bij ons krijgt u de vrijheid voor het echte ondernemen. In 1993 is de eerste Limburgia winkel geopend in Apeldoorn. Na 15 jaar zijn er meer dan 70 winkels in Nederland . Een formule welke uitermate geschikt is voor een startende ondernemer!

 

De ondernemers hebben binnen de formule de vrijheid om de inrichting van hun winkel te bepalen. Van klassiek tot modern. Aan de buitenkant maken de franchisenemers gebruik van de kracht van de soft franchise formule Limburgia. Deze kracht ligt in de naamsbekendheid, uitstraling van de winkel en promotie naar de consument. Dit geeft extra smaak aan het ondernemen.

 

Dat traditie en vernieuwing goed samen kunnen gaan, bewijzen we door toevoeging van ambachtelijk schepijs aan ons assortiment. Het schepijs wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen banketbakkerij vervaardigd en bestaat uit 40 smaken. De uitbreiding van het assortiment draagt bij aan extra omzet in dezelfde verkoopruimte.

 

Wij ondersteunen de ondernemers op het gebied van marketing, inkoop, hygiëne en in de bedrijfsvoering (indien gewenst). Voor de marketing is divers promotiemateriaal ontwikkeld zoals assortimentsfolders, actiefolders, posters, banieren en de website. Op inkoopgebied hebben wij contracten met voorkeursleveranciers waarbij u profiteert van de inkoopcondities. Het hoofdkantoor van Limburgia sluit mastercontracten af met grote landelijke klanten. Deze klant wordt specifiek aan uw onderneming toegewezen.

 

Binnen de Limburgia formule heeft u ook de ruimte om andere producten naast de vlaaien en ambachtelijk ijs te verkopen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een koffiecorner, bonbon’s, hapjes, belegde broodjes en smoothies.

 

Wij helpen u bij het opstarten van de Limburgia winkel, het gezamenlijk locatie onderzoek doen, het schrijven van een ondernemingsplan. Meedenken over de inrichting van de winkel, zorgen dat u stage mag lopen bij één van de Limburgia ondernemers, die al meer dan 10 jaar succesvol zijn in de vlaaienverkoop.

 

Voor de volgende locaties zijn wij op zoek naar energieke en gedreven ondernemers;

 

Ter overname

Den Bosch

Wijchen

Vlaardingen

Leek

Twello

Nieuw te starten locaties

Amstelveen

Arnhem

Doetinchem

Eindhoven

Gouda

Groningen

Heerenveen

Leeuwarden

Meppel

 

Klik hier Aanvraag franchise