Sterk merk & groeiende naamsbekendheid

Limburgia, een krachtig merk dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt. We groeien gestaag in populariteit en  klantenkring, streven naar nog meer merksterkte. Kies Limburgia voor succes en kwaliteit die de verwachtingen overtreft. 

 

Compleet assortiment

Bij Limburgia vindt u een divers assortiment dat aan alle zoete verwachtingen voldoet van heerlijke vlaaien tot verrukkelijke taarten en luxe gebakjes. U kunt uw klanten een volledig assortiment aanbieden.

 

Website met webshop

In een tijdperk van digitalisering zorgt onze geavanceerde website met webshop ervoor dat u ook online u zaak kunt presenteren. Bereik meer klanten en vergroot uw verkoop kansen met ons gebruiksvriendelijke online platform

 

Zelfstandigheid

Bij Limburgia geven wij u de vrijheid en ruimte om uw ondernemerschap te laten bloeien. Terwijl u profiteert van onze ondersteuning en ervaring, behoudt u uw onafhankelijkheid en kunt u uw eigen koers varen.

 

Exclusiviteit

Wij begrijpen het belang van exclusiviteit. Daarom bieden wij u (optioneel) een beschermd rayon waarbinnen u kunt opereren zonder de concurrentie van andere Limburgia- vestigingen. U heeft uw eigen postcodegebied om te groeien en te floreren.

 

Inkoopvoordeel

Als onderdeel van Limburgia geniet u van gezamenlijk inkoopvoordeel. Door samen in te kopen, kunt u profiteren van betere prijzen en voorwaarden, wat uw winstmarges ten goede komt.

 

Klik hier aanvraag franchise