Appeltaart online bestellen

Iets te vieren of zin in wat lekkers? Een appeltaart van Patisserie Limburgia valt altijd in de smaak. De roomboterbodem is stevig en de vulling bestaat uit een combinatie van rozijnen, kaneel, suiker en verse appels. Onze vers bereide appeltaarten zijn om van te smullen en dat doe je met een klein of groot gezelschap. Een appeltaart bestellen in het grote formaat is perfect voor tien tot twaalf personen of kies voor de helft en bestel er eventueel een andere lekkere taart of verschillende gebakjes bij. Een mix van gebak en taarten is ideaal voor een groot gezelschap, want dan weet je zeker dat iedereen wat bij de koffie neemt.

Appeltaart ambachtelijk bereid

Elke appeltaart van Patisserie Limburgia krijgt tijdens het bereidingsproces 100% aandacht om een perfect resultaat neer te zetten. Onze taarten kennen een ambachtelijke bereiding en de passie die onze bakkers erin leggen, die proef je gewoon. Uiteraard werken wij met de beste ingrediënten om de beste kwaliteit te garanderen. Zo zijn de appels verser dan vers en maakt het vleugje kaneel het onderscheid om voor een unieke smaakbeleving te zorgen. Een van de geheimen van onze appeltaartrecepten is het soort appel. Wij gebruiken namelijk verse appels met een sappige en stevige structuur die friszoet smaken. Gedurende het bakproces behouden de appelstukjes bovendien de structuur, waardoor de bite aanwezig blijft als je een hapje appeltaart neemt.

 

Appeltaarten zijn altijd een feestje om te eten

Appeltaarten behoren tot de populaire soorten taart en gebak en zijn altijd een feestje om te eten. Zelfs als er geen verjaardag is om te vieren, maar je de dag wat kleur wilt geven, smaakt deze taart elke keer weer lekker. Wil je nog wat meer uitpakken dan serveer je een stukje van de taart met een toef slagroom. Zonder slagroom is natuurlijk net zo lekker, maar er zijn altijd fijnproevers die appelgebak met slagroom extra waarderen.

Waarom Appeltaarten bestellen bij Patisserie Limburgia?

Patisserie Limburgia voorziet in het grootste aanbod en diversiteit in gebak, taarten en vlaaien. Iedere dag zorgen wij voor een ambachtelijke bereiding met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het bestellen van een appeltaart is gemakkelijk. Ook heb je de mogelijkheid om een halve appeltaart te kiezen zodat je meer kan variëren met andere taarten. Hoe ideaal is dat?! Zo valt er voor alle visite wel een taart in de smaak. Je hoeft de deur niet uit om naar de bakker te gaan, maar laat de taart van je keuze gewoon thuis bezorgen. Of ergens anders, want er is een landelijke dekking als het om de bezorging gaat. 

Appeltaart bestellen met bezorging in heel Nederland

Patisserie Limburgia maakt het iedereen gemakkelijk met de service van een appeltaart bestellen en op locatie te laten bezorgen. De levering vindt in heel Nederland plaats van Amsterdam tot Groningen en van Limburg tot Leeuwarden. Heb je morgen wat te vieren met appeltaart, cheesecake of een carrotcake? Bestel dan voor 13.00 uur, want dan brengt Patisserie Limburgia de taart de volgende dag al naar je toe. Uiteraard mag je ook vooruit een bestelling plaatsen en deze op de afgesproken datum laten leveren op de gewenste locatie. Bijvoorbeeld op je werk of gewoon thuis. Onze bezorgers zorgen ervoor dat elke taart aankomt, zoals deze uit de oven is gekomen en de verpakking is op een gebruiksvriendelijke manier simpel te openen. Duurt het nog even voordat je de taart serveert? Plaats deze dan eerst in de koelkast om zodra het tijd is een vers en fris stukje appeltaart te serveren.