Alcohol- en gelatinevrij gebak bij Limburgia

Bij patisserie Limburgia denken met je mee en houden we rekening met alle speciale dieetwensen. Zo hebben we naast glutenvrij & lactose-arm gebak, suikerarm gebak en vegan gebak ook gebak zonder alcohol en gelatine. Bestel gemakkelijk en snel online en laat het bij je thuis bezorgen of kom je bestelling afhalen in een van onze Limburgia winkels. Bij banketbakkerij Limburgia ben je iedere dag verzekerd van verse ambachtelijk gebakken lekkernijen.

 

Alcoholvrij gebak

Een alcoholvrij dieet hoeft een heerlijke lekkernij bij de koffie of op een feestje niet in de weg te staan. Wij houden rekening met alle soorten dieetwensen. Zo hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod gebak met taarten, vlaaien en klein gebak die geheel vrij zijn van alcohol.

 

Wat is gelatinevrij gebak?

Gelatinevrij gebak is gebak waar geen gelatine in wordt verwerkt. Nu horen wij jullie al denken ‘maar wat is gelatine?’ Gelatine is een dierlijk eiwit dat onder andere wordt gebruikt om taarten, puddingen, vullingen en geleien op te laten stijven. Gelatine is een bind- en geleermiddel, waarmee je bepaalde vloeistoffen kunt binden en de structuur kunt laten veranderen. Bij sommige soorten gebak hoeft het niet worden opgestijfd. Deze zijn dan al van nature gelatinevrij. Voor de soorten gebak die wel moeten opstijven kan er gekozen worden om de gelatine te vervangen door bijvoorbeeld plantaardige bind- en geleermiddelen.

 

Voor wie is alcohol- en gelatinevrij gebak?

Alcohol- en gelatinevrij gebak ideaal voor mensen met een bepaalde dieetwens waarbij geen alcohol of gelatine mogen. Maar dat wil niet zeggen dat de dieetvrije mensen geen alcohol- en gelatinevrij gebak mogen. Alcohol- en gelatinevrij gebak is voor iedereen lekker en je zult ook geen verschil proeven met het dieetvrije gebak. Doordat dit gebak geen alcohol of gelatine bevat zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid en publiek.

 

Soorten smaken alcohol- en gelatinevrij gebak

Wij hebben een ruim assortiment met alcohol- en gelatinevrij taarten en gebakjes. Of je nu een liefhebber bent van fruit- of juist chocoladetaarten, Limburgia heeft voor ieder wat wils. Zo kun je voor een heerlijke smeuïge open kersen vlaai gaan, gevuld met gele room met daarop een laag gebonden kersen. Kies je toch liever voor appel? Ook onze appeltaarten waaronder de appel-kruimel vlaai gevuld met appelvulling en afgewerkt met gebakken boterkruimels is vrij van alcohol en gelatine.

 

Alcohol- en gelatinevrij gebak bestellen: bezorgen of afhalen

Wil je alcohol- en gelatinevrij gebak bestellen? Bestel je gebak al heel gemakkelijk, snel en veilig online. Wanneer je je bestelling voor 13:00 bestelt, wordt deze de volgende dag al vers bij je thuis bezorgd. Wij bezorgen doorgaans van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 uur in de ochtend en 13:00 in de middag. De bezorgoptie is ideaal wanneer het je even niet uitkomt om langs de winkel te gaan. Ook kun je ervoor kiezen om je online bestelling af te halen bij ons in de winkel. Ga hiervoor naar onze Limburgia winkels en ontdek welke winkel het dichtst bij jou in de buurt zit.

 

Alcohol- en gelatinevrij gebak kopen in een van onze winkels

Wil je het alcohol- en gelatinevrij gebak in onze winkel bekijken? Uiteraard ben je van harte welkom in onze Limburgia winkels. Ervaar hier ons gehele assortiment dat iedere dag door onze top bakkers vers wordt gebakken. De keuze is reuze! Ook kun je bij ons terecht voor eventuele vragen over allergenen in betrekking tot onze producten.