Kruimel en rastervlaaien

Kruimelvlaai en rastervlaai zijn voor elke gelegenheid perfect om te bestellen, zoals voor een verjaardag, jubileum of geslaagd-feestje. Zelfs als er geen speciale gelegenheid is, smaakt een kruimelvlaai altijd lekker bij de koffie om jezelf en je visite te trakteren. Kruimelvlaai en rastervlaai zijn nu eenmaal een overheerlijke lekkernij die bij Patisserie Limburgia in verschillende smaken verkrijgbaar zijn.

 

Wat is een kruimelvlaai?

Een kruimelvlaai is een echte klassieker onder de vlaaien die uit een gevulde bodem bestaat en met gebakken boterkruimels is afgewerkt.

 

Wat is een rastervlaai?

Een rastervlaai bestaat uit een vlaai met een bodem en daarop een vulling. Daarbij kenmerkt een rastervlaai zich door een afwerking met deeg in de vorm van een raster.

 

De bodem van kruimel en rastervlaaien

De bodem van kruimel en rastervlaaien bestaat uit een zachte roombodem. Deze traditionele bodem voor vlaaien bestaat uit een mix van ingrediënten, zoals boter, bloem, zout, suiker, melk, eidooier en gedroogde gist. De roombodem voor kruimelvlaaien en rastervlaaien onderscheidt zich door het gistdeeg en proeft zacht.

 

Soorten kruimel en rastervlaaien

Patisserie Limburgia heeft een divers aanbod met vlaaien samengesteld met variatie in kruimelvlaai en rastervlaai. Onder de kruimelvlaaien is de appel-kruimelvlaai & puddingkruimel een favoriet van velen. Zo hebben wij eveneens rastervlaaien in het aanbod met een vulling van kersen of met een vulling van abrikozen. De kersenvlaai met raster is een typisch voorbeeld van een authentieke kersenvlaai en het raster is daarbij met glanzende jam afgewerkt. Deze vlaai smaakt niet alleen lekker, maar ziet er ook fantastisch uit. Dit geldt eveneens voor de heerlijke abrikozenvlaai die eveneens met een raster en glanzende jam is afgewerkt.

 

Hele of halve kruimel of rastervlaai

De kruimel en rastervlaaien in ons aanbod zijn geschikt om te delen met tien of twaalf personen. Als het gezelschap minder groot is, heb je bij ons de mogelijkheid om een halve vlaai te bestellen. In dat geval is de halve kruimel- of rastervlaai groot genoeg om met vijf of zes personen van te genieten.

 

Kruimel en rastervlaaien online bestellen

Wil je een kruimelvlaai of rastervlaai bestellen dan regel je dat gemakkelijk en snel bij Patisserie Limburgia. Bestel je voor 13.00 uur dan krijg je de vlaai van je keuze de volgende dag al geleverd. Thuis, op je werk of een ander bezorgadres dat je aangeeft bij je bestelling. Selecteer de gewenste vlaai en het formaat om daarna de keuze te maken of de kruimel of rastervlaai vooraf al gesneden wilt hebben. Wij voorzien namelijk graag in een stukje extra gemak. Uiteraard is het mogelijk om meerdere soorten kruimel en rastervlaaien te bestellen als er een groot gezelschap gaat meegenieten van de traktatie. Bezorging van alle soorten vlaaien is mogelijk in heel Nederland.

 

Liever in de winkel kopen?

Je hebt naast het gemak van online bestellen de keuze om naar een van onze winkels in Nederland te komen om persoonlijk je kruimelvlaai of rastervlaai te kopen. Bestel er gerust een kopje koffie en neem er een puntje vlaai bij. Liever een vlaai op wenerbodem of juist een krokante bodem? Bij Limburgia vind je ambachtelijke vlaaien in allerlei soorten. Wij maken alle vlaaien iedere dag ambachtelijk vers, zodat je verzekerd bent van de beste smaak.