Sarah taart

50 kaarsjes uitblazen op je verjaardag als vrouw is bijzonder, want dat is de dag waarop je zogenaamd Sarah hebt gezien. De vijftigste verjaardag voor vrouwen krijgt daarom vaak wat extra aandacht en daar past een Sarah taart perfect bij. Bestel een feestelijke Sarah taart als je Sarah ziet of voor iemand anders die 50 jaar wordt. 

Waaruit bestaat de taart en voor hoeveel personen is de taart

Een Sarah taart bestaat uit lekkere cake lagen besmeerd met een abrikozen jam en opgespoten met een heerlijke banketbakkers room. De taart is afgestreken en opgespoten met slagroom. De zijkanten zijn gemaskeerd met witte chocolade rasp en de bovenzijde van de slagroomtaart word versierd met confetti, decoratie en een Sarah plaat! Van deze taart kun je genieten met 12 personen.

Sarah taart online bestellen of kopen in de winkel

Sarah taart laten bezorgen? Patisserie Limburgia voorziet bovendien in een landelijke en snelle bezorging. Bestel je voor 13:00 uur dan is de taart de eerstvolgende werkdag al vers en gekoeld bij je bezorgd. Wil je iemand anders verrassen met een Sarah taart dan geef je gewoon het bezorgadres van de betreffende persoon op. Wij regelen de rest. Het is overigens eveneens mogelijk om de Sarah taart online te bestellen en vervolgens zelf af te halen in een van de winkels.


Aantal


Allergenen

Ei, Gluten, Melk, Soja, Gelatine (rund)

Voedingswaarden

Van dit product zijn de exacte voedingswaarden nog niet bekend