Sweet 16 taart

Een Sweet 16 taart is een echte jubileumtaart om de zestiende verjaardag te vieren. Deze taart is dan ook een perfecte keuze voor een Sweet Sixteen party. Het bereiken van de zestienjarige leeftijd is voor elke jongere een fantastische mijlpaal. Je maakt deze verjaardag extra bijzonder door een Sweet 16 taart te bestellen bij Patisserie Limburgia.

Waaruit bestaat de taart en voor hoeveel personen is de taart

De Sweet Sixteen taart bestaat uit een overheerlijke slagroomtaart die met een abrikozenjam is besmeerd en met banketbakkersroom is afgestreken en slagroom is opgespoten. Natuurlijk komt er op de taart de tekst ‘Happy Sweet 16’ te staan en wij voegen er ook confetti aan toe als feestelijke decoratie. De Sweet Sixteen taart is van een groot formaat en er zijn maar liefst twaalf taartpunten van te snijden. Je kan er naar wens ook nog een leuk felicitatiekaartje bij doen.

16 jaar taart online bestellen of kopen in de winkel

Het is bij ons heel gemakkelijk om de taart 16 jaar te bestellen, waarbij wij zorgen voor een snelle bezorging. Besteld voor 13:00 betekent dat de Sweet Sixteen taart de volgende werkdag al te bezorgen is. Of maak gebruik van de gelegenheid om de Sweet Sixteen taart al verder vooraf te bestellen, dan is dat alvast geregeld. Wij bezorgen overigens overal in Nederland en doorgaans tussen 08:00 en 13:00 uur. Ook is het mogelijk om bij de winkel een 16 jaar taart te kopen. Indien gewenst kun je bij de lokale winkel telefonisch een bestelling voor een 16 jaar taart plaatsen.


Aantal


Allergenen

Ei, Gluten, Melk, Soja, Gelatine (rund)

Voedingswaarden

Van dit product zijn de exacte voedingswaarden nog niet bekend