Filter producten

Suikerarm gebak

Ben je op zoek naar suikerarm gebak of ben je op zoek naar gebak met betrekking tot andere dieetwensen? Dan ben je bij Limburgia aan het juiste adres. Wij denken aan alle allergie wensen. Bij Limburgia kun je suikerarm gebak gemakkelijk bestellen en laten bezorgen of afhalen in onze Limburgia winkel. Onze bakkers bakken iedere ochtend ambachtelijk vers gebakken suikerarm gebak!

 


Wat is suikerarm gebak?

Eigenlijk zegt het woord het al. Suikerarm gebak betekent letterlijk dat het gebak weinig suikers bevat. Meestal bevatten suikerarme gebakje alleen suikers die van nature al aanwezig zijn, zoals fruitsuiker. Suikerarm gebak wordt wel eens verward met suikervrij gebak, maar suikerarm gebak is niet suikervrij.

 


Voor wie is suikerarm gebak?

Ook voor mensen die een suikerarm dieet volgen hebben wij suikerarm gebak in ons assortiment. Zo kunnen ook mensen met bijvoorbeeld diabetes die moeten letten op hun suikerinname een suikerarm gebakje mee-eten! Uiteraard is suikerarm gebak voor iedereen, want het is natuurlijk niet verkeerd om af en toe wat minder suiker te eten. En houd je niet zo van zoet? Dan is dit een perfect alternatief!

 


Soorten smaken suikerarm gebak

Het assortiment van suikerarme gebakjes bestaat uit diverse smaken. Dit aanbod veranderd door de seizoenen heen. Dit aanbod bevat suikerarme aardbeien vlaaitjes op een Limburgse bodem gevuld met room en afgestreken met suikerarme bavaroise en slagroom.
Daarnaast hebben we een suikerarme kersenvlaaitje met suikerarme kersenvulling in een zachte Limburgse bodem. Om te smullen!

 


Hoe komt suikerarm gebak aan een zoete smaak?

In eerste instantie zul je je bij suikerarm gebak afvragen ‘is dat dan wel lekker?’ Suikerarm gebak van Limburgia is ondanks dat het suikerarm is heel lekker van smaak. Misschien wat minder zoet in vergelijking met ons normale gebak, maar het is het meer dan waard. Ook als je een suikerarm dieet volgt, kun je met onze suikerarme gebakjes gewoon gezellig een taartje mee-eten bij een feestje of zomaar bij de koffie.

 


Suikerarm gebak bestellen: bezorgen of afhalen

Limburgia maakt het ieder graag naar de zin en heeft aan iedere dieetwens gedacht. Elke dag bakken onze enthousiaste bakkers taarten, vlaaien en klein gebak. Bestel je gebak al heel gemakkelijk, snel en veilig via onze webshop. Wanneer je voor 13:00 bestelt, word je bestelling de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Doorgaans vindt de bezorging tussen 08.00 uur in de ochtend en 13.00 uur in de middag plaats. Liever je bestelling afhalen? Maak dan tijdens je bestelproces gebruik van de optie om je bestelling af te halen in een Limburgia winkel bij jou in de buurt.

 


Suikerarm gebak kopen in een van onze winkels

Banketbakkerij Limburgia bakt iedere dag een ruim assortiment aan ambachtelijk gebakken gebak. Limburgia denkt daarbij aan iedere dieetwens, waaronder ook suikerarm gebak. Wil je graag het assortiment komen bekijken en de heerlijke ambachtelijke geur van het gebak ervaren? Je bent van harte welkom in onze Limburgia winkels. Bekijk welke Limburgia winkel het dichtst bij jou in de buurt zit. Ook helpen wij jou hier graag verder bij het beantwoorden van vragen over bepaalde dieetwensen of ingrediënten.