Geen producten gevonden voor deze selectie.

De herfst is weer aangebroken, wat betekent dat Sinterklaasavond weer in aantocht is! De tijd van ouderwetse gezelligheid onder het genot van kruidnoten, chocoladeletters en marsepein is iets waar wij als Nederlanders ieder jaar weer naar uitkijken. Niet voor niets dat de pepernoten steeds vroeger in het schap liggen. Ondanks al het aanbod aan Sinterklaas lekkernijen, begrijpen wij bij Patisserie Limburgia als geen ander dat je soms zin hebt in iets anders. Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat je onder andere verrassen door ons welbekende Sinterklaas gebak!

 

Maak sinterklaasavond extra bijzonder met ons sint gebak

Wat is er nu lekkerder dan een handjevol kruidnoten? Vrijwel iedereen in ons land snoept de weken voorafgaand aan sinterklaasavond de lekkerste Sinterklaas lekkernijen. De bekendste hiervan zijn toch wel de kruidnoten, maar taaitaai en chocoladeletters zijn ook echte liefhebbers. Bij Patisserie Limburgia vinden we dat je op sinterklaasavond nét even iets meer mag uitpakken om dit heerlijk avondje extra bijzonder te maken. Met ons sint gebak zoals de pepernoten vlaai, Sinterklaas verwenvlaaitjes of onze Sinterklaas schnitt wordt jouw sinterklaasavond een waar feestje.

 

Sinterklaas slagroom schnitt voor de allerkleinsten

Bij patisserie Limburgia begrijpen wij als geen ander dat sinterklaasavond dé avond is waar kinderen al het hele jaar naar uitkijken. Dit is namelijk voor hen het moment om te ontdekken wat voor speelgoed zij van de goedheiligman krijgen. Om het uitpakken van de cadeaus nog feestelijker te maken, hebben we een speciale Sinterklaas slagroom schnitt in ons assortiment. Met deze heerlijke, verse Sinterklaastaart met decoratie van de goedheiligman zullen jouw kinderen een onvergetelijke sinterklaasavond hebben.

 

Geniet van ambachtelijke Sinterklaas lekkernijen

Wil je Sinterklaas vieren zonder gebak? Kies dan zeker eens voor onze ambachtelijke Sinterklaas lekkernijen. Ieder jaar maakt onze banketbakkerij weer de heerlijkste roomboter amandelstaaf en amandelletters, waaronder de welbekende roomboter letter ‘S’. Deze roomboterletters zijn gevuld met 100% amandelspijs voor een ongekende smaaksensatie. Leuk om te geven aan bijvoorbeeld familie, vrienden of kennissen, maar ook verrukkelijk om zelf op te eten. Je eet je vingers er zelfs bijna bij op!

 

Sinterklaas gebak bestellen bij Limburgia

Bij Patisserie Limburgia begrijpen we dat je het liefste zo snel mogelijk wilt genieten van alle Sinterklaas lekkernijen. Daarom zorgen we ervoor dat als je voor 13:00 uur een bestelling plaatst, wij je Sinterklaas slagroom schnitt of andere lekkernijen de volgende dag al voor 13:00 bezorgen! Wil je liever al iets verder vooruit plannen? Geen enkel probleem, want bij ons kun je zelfs de afhaal- of bezorgdatum tot 28 dagen vooruit kiezen. Zo weet je zeker dat het sint gebak op tijd in huis is voor het heerlijke avondje. 

 

Haal jouw sint gebak in onze winkels

Wil je er 100% zeker van zijn dat jij op Sinterklaasavond niet zonder de lekkerste Sinterklaas lekkernijen komt te zitten? Kies er dan voor om jouw sint gebak te kopen in één van onze winkels. Wij zitten inmiddels op meerdere locaties in Nederland, waardoor er altijd wel een Limburgia vestiging in de buurt is. Behalve ons sint gebak kun je hier ook terecht voor al onze andere lekkernijen. Zien we je snel in onze winkel?