Filter producten

Sinterklaas gebak

 

Ooh kom maar eens kijken… naar Patisserie Limburgia haar Sint-sationele producten. Omringd door zijn Pieten zal Sinterklaas weer met een grote intocht ons land binnen komen. De intocht is niet alleen een groot maar ook spannend feest. Maar pakjesavond is natuurlijk nog een veel spannender moment voor alle kinderen. Voor al deze feestelijke momenten heeft Patisserie Limburgia een speciaal assortiment van overheerlijke sinterklaas producten.

Sinterklaas taarten en meer lekkers

Bij Patisserie Limburgia heb je een ruime keuze aan sinterklaas lekkernijen. De pepernoten vliegen om je oren met onze Pepernotenvlaai of pepernoten verwenvlaaitjes.  Niet zo fan van pepernoten maar gekker op slagroom? dan hebben wij een heerlijke Sinterklaas fototaart waarop Sinterklaas en zijn paard Ozosnel te zien zijn. Naast al dit heerlijke gebak hebben wij bij Patisserie Limburgia ook heerlijke amandelletters of Amandelstaven met 100% amandelspijs. Voor ieder wat lekkers!

 

Sinterklaastaart bestellen 

Het lekkerste Sinterklaas gebak gemakkelijk en snel bestellen? Dat kun je bij Patisserie Limburgia! Als je voor 13:00 uur een bestelling plaatst, kunnen wij jouw Sinterklaastaart of sinterklaas gebak de volgende dag voor 13:00 bezorgen! Wil je liever al iets verder vooruit plannen? Je kunt de ophaal of bezorgdatum kiezen tot 28 dagen vooruit. Zo weet je zeker dat het sint gebak op tijd in huis is voor het heerlijke avondje. Wij Patisserie Limburgia wensen je alvast een prachtige Sinterklaasavond! 

 

Sinterklaas gebak kopen in een van onze winkels

Je kan natuurlijk ook naar een van de winkels van Patisserie Limburgia gaan om sinterklaas gebak  te kopen. Wij hebben op allerlei locaties in Nederland vestigingen, zodat er vaak wel één dichtbij je in de buurt zit. Bekijk het overzicht met Limburgia winkels als je graag persoonlijk een sinterklaastaart wilt komen kopen.