Koningsdag, Bevrijdingsdag en grote sportevenementen zoals het WK voetbal zijn momenten waarop heel Nederland in een prachtige oranjezee verandert. Deze dagen staan symbool voor nationale trots, vrijheid, en feest. En wat is een feest zonder het juiste gebak? Bij Patisserie Limburgia weten we dat oranje gebak niet alleen een traktatie voor onze smaakpapillen is, maar ook een uitdrukking van onze nationale trots en vreugde. Daarom nodigen we je graag uit om samen met ons deze bijzondere dagen te vieren met ons speciale assortiment aan oranje gebak. Maak snel jouw keuze en wie weet smul jij morgen al van onze speciale lekkernijen!


Geniet van een koninklijke traktatie

Koningsdag is het perfecte moment om de kleur oranje te omarmen, niet alleen met kleding en decoratie, maar ook met verschillende lekkernijen. Ons oranje gebak, speciaal gemaakt voor deze gelegenheid, omvat een groot aanbod aan smaken en vormen. Denk bijvoorbeeld eens aan onze oranje bossche bollen of oranje gekleurde tompouce vlaai die allemaal gemaakt zijn met de passie en precisie die je van Limburgia mag verwachten.


Vier de vrijheid met ware smaaksensaties

Bevrijdingsdag is al jaren dé dag van nationale dankbaarheid en vreugde. Ons oranje gebak sluit hier perfect bij aan om de gevoelens van vrijheid en blijdschap te weerspiegelen. Met een mix van klassieke en vernieuwende recepten bieden we verschillende smaken aan die zeker bij iedereen in de smaak valt. Van oranje verwenvlaaitjes tot verrukkelijke oranje vlaaien, ons assortiment is een ode aan de vrijheid die we koesteren.


Het WK en EK voetbal: samen scoren met oranje gebak

Wanneer het Nederlands elftal speelt, staat het land op zijn kop. Wat is er nu beter om deze spannende momenten te vieren dan met speciaal oranje gebak? Onze oranje verwenvlaaitjes zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook de perfecte manier om samen met vrienden, familie of kennissen onze helden aan te moedigen. Om ieder WK of EK voetbal onvergetelijk te maken, zijn de oranje verwenvlaaitjes beschikbaar in 9 of 25 stuks. Dit maakt het gemakkelijker om met jouw buren of de gehele straat het succes van oranje te vieren!


Limburgia staat voor ambacht en kwaliteit

Bij Patisserie Limburgia staat de kwaliteit en het ambachtelijke karakter van onze producten voorop. Elk stuk oranje gebak wordt daardoor met de uiterste zorg en aandacht bereid, gebruikmakend van de beste ingrediënten. Dit zorgt niet alleen voor een ware smaaksensatie, maar ook voor gebak dat bijdraagt aan een feestelijke en gedenkwaardige dag.


Bestel je oranje gebak gemakkelijk online

We begrijpen dat de voorbereidingen voor deze nationale feestdagen hectisch kunnen zijn. Zeker wanneer het op oranje gebak aankomt. Niemand wil namelijk uren in de rij staan om een paar oranje lekkernijen te bemachtigen. Om dit te voorkomen, is het bij ons mogelijk om je oranje gebak gemakkelijk online te bestellen. Plaats je bestelling in onze webwinkel en kies de gewenste afhaal- of bezorgdatum, zodat je verzekerd bent van een smakelijke en zorgeloze viering. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het oranje gebak en kun jij je bezig gaan houden met de andere voorbereidingen.


Liever oranje gebak in de winkel ophalen?

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze winkels. Ons vriendelijk personeel helpt je graag bij het kiezen van het perfecte oranje gebak voor jouw viering. Of je nu voorkeur geeft aan een klassieke oranje vlaai of op zoek bent naar iets unieks, bij Limburgia vind je altijd wat je zoekt. Samen maken we van elke gelegenheid een onvergetelijk moment!