Wil je jouw moeder verrassen met iets bijzonders voor Moederdag? Kies er dan zeker eens voor om deze speciale dag te vieren met overheerlijke lekkernijen die speciaal voor haar zijn uitgekozen. Bij Patisserie Limburgia begrijpen we dat niets een moederhart sneller doet kloppen, dan een liefdevolle verrassing. Daarom hebben we met de uiterste zorg een assortiment samengesteld dat perfect is om jouw moeder te verwennen. Bekijk snel ons aanbod aan moederdagtaarten en laat binnenkort aan haar zien hoe bijzonder zij voor jou is!

Kies voor onze speciale moederdagvlaai

Eén van de sterren van ons assortiment aan Moederdag lekkernijen is zonder twijfel de Moederdagvlaai. Met een koekjesdeegbodem die gevuld is met romige monchou, een aardbeien spiegel en decoratie van slagroomdoppen en verse aardbeien/ chocolade decoratie is deze vlaai een ware traktatie. De combinatie van fris en romig maakt de Moederdagvlaai  tot een onweerstaanbaar dessert waar jouw moeder haar hart zeker weten van smelt. Niet voor niets is deze vlaai het perfect symbool om de zoetheid van jouw waardering te tonen.

Een kleine verwennerijen met de Frambozen Slofjes

Naast onze bekende Moederdagvlaai, hebben we ook iets kleins en fijns; de frambozen slofjes. Deze kleine Moederdag lekkernijen zijn ideaal voor bij de koffie of thee. Elk slofje is zorgvuldig bereid met verse frambozen, vanilleroom en knapperige pistachenoten. De frambozen slofjes zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ook een warme explosie van smaak die de smaakpapillen van elke moeder zal verrassen.

Zoete aardbeien staan centraal tijdens Moederdag

Centraal in ons Moederdag assortiment staan de aardbeien. Dit fruit staat bekend om zijn zoete, sappige smaak en is hiermee de belichaming van lente en liefde. In ons Moederdag assortiment vind je daarom verse aardbeien op onze aardbeienvlaai met slagroom, aardbei rondo’s en onze verse aardbeienvlaai. Elk Moederdag lekkernij is een belofte van kwaliteit en versheid, zorgvuldig bereid door onze ervaren banketbakkers. De zoete, frisse smaak van aardbeien gecombineerd met de zachte room biedt een perfecte balans van smaken die zorgt voor een onvergetelijke Moederdag traktatie!

Bestel jouw Moederdag lekkernijen gemakkelijk online

Bij Patisserie Limburgia weten we dat Moederdag meer is dan alleen gebak. Het is een moment om jouw dankbaarheid en liefde te tonen. Daarom zorgen we ervoor dat elke bestelling met de grootste zorg wordt behandeld. Bestel je jouw Moederdag gebakjes voor 13:00 uur, dan zorgen we ervoor dat deze de volgende dag nog geleverd worden. Plan je liever vooruit? Ook dat is mogelijk. Je kunt de bezorgdatum tot 28 dagen vooruit plannen, zodat je zeker weet dat alles perfect is geregeld voor deze speciale dag.

Kom persoonlijk langs in onze winkels 

Wil je liever persoonlijk een Moederdag taart kopen? Bezoek dan één van onze vestigingen. Onze winkels zijn verspreid over heel Nederland en onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze om jouw moeder te verrassen. Naast onze speciale Moederdag taart vind je bij ons een breed assortiment aan andere patisserieproducten die ook zeker in de smaak zullen vallen.

Dus, of je nu kiest voor onze exclusieve Moederdagvlaai, de delicate frambozen slofjes of de onweerstaanbare aardbeienvlaai, bij Patisserie Limburgia vind je alles om jouw moeder de liefdevolle en smakelijke waardering te geven die ze verdient.