Filter producten

Lekkernijen voor Pasen

Pasen is voor veel mensen hét moment waarop het voorjaar begonnen is. De koude winterdagen laten we achter ons, en hoe kan dat beter gevierd worden dan met het lekkerste ambachtelijk Paasgebak en Paasstollen? Deze smakelijke traktaties, vaak versierd met levendige kleuren en schattige vormpjes, zijn een belangrijk onderdeel van de wereldwijde Paasviering. Patisserie Limburgia heeft al jaren de lekkerste dingen voor Pasen. Bekijk snel onze zoete Paas lekkernijen en zorg voor een onvergetelijk Paasfeest.

Paasbrood voor bij de Paasbrunch of het Paasontbijt.

Paasbrood, ook bekend als "paasstol", is een zacht en zoet brood dat traditioneel wordt gebakken en gegeten met Pasen. Het brood is gevuld met krenten & rozijnen, en 100% amandelspijs. Het wordt bestrooid met amandelschaafsel om het een feestelijke uitstraling te geven. Net als bij de Kerststol zijn de Paasbroden vaak voorzien van een zoete amandelspijs. Voor bij de Paasbrunch of het paasontbijt is het Paasbrood onmisbaar.

Een Paastaart voor elke zoetekauw

Een andere lekkernij om van te genieten is een feestelijke Paastaart. Onze Paastaart, is prachtig versierd met onder andere groen-gele chocolade krullen, en wordt gedecoreerd paas deco van Paaseieren en een Paashaas!

Ons Paasassortiment  verschilt in diverse smaken. Zoals onze Paasgebakjes, in de smaken sinaasappel en citroen. Of onze exotische Paasslof in de smaak passievrucht-mango. De afwisseling aan smaken en decoraties maakt dat er voor iedereen passend Paasgebak is.

Haal jouw Paas lekkernijen in onze winkels

 

Wil jij je vrienden en familie eens extra in de watten leggen tijden de Paasdagen?

 

Koop dan in één van onze tientallen winkels je Paas lekkernijen. Door ons groeiende aantal winkels zorgen wij ervoor dat we bij jou in de buurt zitten. Ben je van het vergeetachtige type? Geen probleem, neem contact met ons op om je bestelling alvast door te geven. Dit kan al 28 dagen van tevoren. Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling op te komen halen? Met onze bezorgservice zorgen wij dat de verrassing compleet is! Zo ben je verzekerd van iets lekkers tijdens Pasen.

Paasgebak bestellen en laten bezorgen

Organiseer jij dit jaar het Paasontbijt, de Paaslunch of de Paasbrunch? Dan kan gebak daar niet bij ontbreken. Het gebak van Limburgia zijn verkrijgbaar in diverse soorten en smaken, zo is er voor ieder wat wils. Wil je graag online het Paasgebak bestellen? Bij Limburgia kun je gemakkelijk en snel gebak bestellen via de webshop. 

Wanneer je voor 13:00 bestelt, wordt het de volgende dag al vers gekoeld bij je thuis bezorgd.

Dat wordt smullen!