Filter producten

Cheesecake bestellen

Cheesecakes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, elk café waar je komt staat de cheesecake vaak wel op de kaart. Een cheesecake klinkt waarschijnlijk niet gelijk lekker, totdat je deze proeft! American Cheesecakes komen van oorsprong uit het oude Griekenland. Deze cakes zijn ontzettend lekker, daardoor enorm populair en eenvoudig bij ons te bestellen!


Wat is een cheesecake?

Een cheesecake is een zoete taart bereid met zachte, verse, roomkaas op een bodem van verkruimelde koekjes met gesmolten boter. Een cheesecake bestaat uit twee lagen en heeft een romige, zoete en tegelijkertijd frisse smaak. De cheesecakes van Limburgia worden aangeboden in diverse smaken afhankelijk van het thema van de taart.


Waar is cheesecake van gemaakt ?

Een cheesecake bestaat uit twee lagen: de bodem en de hoofdlaag. De bodem van een cheesecake is gemaakt van verkruimelde koek, deeg of soms cake. Op de bodem zit een hoofdlaag van een romig, fris en toch luchtig mengsel zachte verse roomkaas gecombineerd met eieren en suiker. Afhankelijk van het thema van de taart wordt er een smaak toegevoegd aan het mengsel van zachte verse kaas.


Waar proeft cheesecake naar?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht smaakt een cheesecake niet naar kaas maar heeft de cake juist een zoete smaak. Een cheesecake is gemaakt van hele subtiele romige smeerkaas. Na de bereiding van de cheesecake houd je een licht zuurtje van deze roomkaas over in combinatie met overheersend zoet.


Soorten cheesecake

Limburgia heeft een divers aanbod aan cheesecakes. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe smaken cheesecakes passend bij het seizoen. Een populaire cheesecake is de romige, zoete caramel cheesecake. Een heerlijke taart waar je de vingers bij aflikt! Ga je liever voor de échte cheesecake zonder toevoeging van andere smaken? Dan is de New York cheesecake een goede keuze. Het assortiment met cheesecakes veranderd snel en is verkrijgbaar voor 8 personen of 14 personen. 

American cheesecake

Ook kun je voor de echte American cheesecake bij ons terecht. Het assortiment varieert snel met onder andere een New York cheesecake, Chicago cheesecake en meer. Cheesecake als verjaardagstaart bestellen? Versiertip: Decoreer de American cheesecake met het aantal kaarsjes die gelijk staat aan de leeftijd van de jarige en je hebt zowel een prachtige als een verrukkelijke verjaardagstaart!


Cheesecake bestellen en laten bezorgen?

Een heerlijke romige, zachte en luchtige taart bestellen en laten bezorgen? Bij onze patisserie bezorgen we supersnel jouw gebak vers en gekoeld bij jouw thuis. Voor 13:00 uur besteld, is de volgende dag bij jou thuis bezorgd. Wij kunnen een bestelling op elk gewenst adres in Nederland bezorgen.


Cheesecake kopen bij ons in de winkel?

Is er binnenkort iemand jarig en kan een cheesecake daar niet bij ontbreken? Bij ons kun je ook een cheesecake kopen in een Limburgia winkel. Kom langs en ervaar het aanbod aan heerlijk cheesecakes en ander gebak waaronder de enige echte appeltaarten, slagroomtaarten of de populaire worteltaart, en meer! Wil je liever van tevoren je cheesecake bestellen en ophalen in de winkel? Uiteraard kan dat ook! Kies dan tijdens het bestelproces voor de keuze om je bestelling op te komen halen in de winkel. We zien je graag in onze winkel!