Filter producten

Donuts

Die heerlijke gekleurde ronde lekkernijen met een gaatje in het midden, wie kent ze niet!? Donuts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, themafeestje of een bruiloft. Limburgia heeft een uniek assortiment huisgemaakte donuts.

 

Waar wordt een donut van gemaakt bij Limburgia?

Er zijn twee soorten donuts waaronder de gerezen donut en een cake donut. Limburgia heeft gerezen donuts in het assortiment. Gerezen donuts worden gemaakt van luxe brooddeeg en hebben een uur gerezen. Tijdens deze rijstijd wordt de textuur en de smaak van de donuts bevorderd. Na het rijzen worden de donuts in de olie gebakken. Na dit proces heb je een perfect resultaat van een ambachtelijk vers gebakken donut!

 

Wat zit er in en op een donut?

Donuts zijn bedekt met een laagje glazuur of bestrooid met poedersuiker. De meeste donuts uit het assortiment zijn bedekt met een coating. De kleur van deze coating is afgestemd met de ganache van de donut. Ganache is een heerlijke crème die per donut varieert in smaak. Zo zijn er donuts met een peanut-butter vulling, karamel-zeezout vulling en meer. De perfecte coating van de donut is gedecoreerd die varieert van kruimels en stukjes koek tot eetbare oogjes. Alleen al wanneer je naar de donut kijkt loopt het water je in de mond!

 

Soorten donuts

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe donuts die aansluiten en passend zijn binnen de trends van de hedendaagse markt. Donuts zijn verkrijgbaar per 4 stuks en hebben een mix van verschillende soorten smaken. Zo is er voor iedere liefhebber wat wils. Ben je een echte chocolade fan? Dan is de donut mix met daarin een rijk gevulde donut met chocolade crème wat voor jou. Ben je weg van Milka chocolade? Dan is de Milka donut echt je favoriet!

 

Donuts bij Limburgia

Het leven is een feestje en in dat geval mag je iedere dag wel donuts eten! Onze top bakkers bakken al meer dan 20 jaar iedere dag ambachtelijke donuts in allerlei varianten. Zo ben je bij patisserie Limburgia altijd verzekerd van vers gebakken donuts met verse ingrediënten.

 

De lekkerste donuts bestellen en laten bezorgen

Wil je de lekkerste donuts in allerlei smaken bestellen? Dan ben je bij Limburgia aan het juiste adres. Naast donuts bieden we ook heerlijke taarten, vlaaien en ander gebak. Geen tijd om langs de winkel te gaan? Bestel dan gemakkelijk en snel je donuts online. Omdat patisserie Limburgia op bestelling werkt, is het gebak dat je kiest altijd beschikbaar. Wanneer je het gebak voor 13:00 bestelt, wordt deze de volgende dag al door onze bezorgers gekoeld bij je thuis bezorgd. Liever een andere dag? Uiteraard kun je ook een latere bezorgdatum kiezen. Zo ben je altijd zeker van een vers gebak. Dat wordt smullen!

 

Donuts kopen in een van onze winkels

Liever donuts kopen in een van onze Limburgia winkels? Je bent van harte welkom in onze banketbakkerij. Bewonder hier het grootste aanbod taarten, vlaaien en gebak en ruik de heerlijke geur van ambachtelijk gebakken gebak. De keuze is reuze!