Filter producten

Drip cakes

Drip cakes is de perfecte traktatie voor een feestje. Het is namelijk niet mogelijk om naar deze taarten te kijken zonder dat er een glimlach op je gezicht ontstaat. Drip cakes toveren een glimlach op je gezicht, en laat die glimlach nu net onmisbaar zijn op een feestje!

 

Limburgia heeft een prachtige candy drip cake in het assortiment. Drip cakes zijn tegenwoordig erg populair en zijn perfect voor een thema feestje. Als je een echte snoepjes liefhebber. Want zeg nou zelf deze drip cakes zijn toch bijna te mooi om op te eten!?

 

Drip cake bestellen en laten bezorgen?

Binnenkort iets te vieren zoals een verjaardag, een jubileum of iemand die ergens voor geslaagd is? Daar hoort natuurlijk een feestje bij! Bij Limburgia zeggen wij altijd: zonder taart geen feest. Wil je graag een drip cake bestellen bij Patisserie Limburgia? Of wil je liever een heerlijke cheesecake, worteltaart of appeltaart? Bestellen kan al heel gemakkelijk en snel online. Wanneer u voor 13:00 besteld komen wij het de volgende dag al vers en gekoeld bij u thuis bezorgen. Ideaal wanneer je zelf even geen tijd meer hebt om langs de winkel te gaan.

 

Wat is een drip cake?

Drip cakes zijn een van de meest feestelijke cakes die er bestaan. Maar wat betekent drip eigenlijk? Drip is de vertaling van druppelen. Bij de drip cakes zie je letterlijk de coating die boven op de taart ligt naar beneden druppelen. Dit geeft een mooi effect en daarom heet het een drip cake! De druppels geven een leuk effect en maken de taart uniek! Elke taart heeft namelijk weer net even andere druppels.

Ken je dat bevredigende gevoel bij bepaalde dingen? Dat hebben wij bij het aansnijden van deze driptaarten! Onze drip cakes zijn opgebouwd uit heerlijke verse ronde cakeplakken opgebouwd met een lekkere bavarois in de smaak die bij de taart past. Wanneer je de cake aansnijdt zie je deze perfecte opbouw van lagen. Een mooi stuk taart waar je u tegen zegt.

Alle drip cakes zijn volledig strak afgewerkt met bavaroise en voor de drip is er een coating gebruikt. Deze coating op de taart wordt ook wel ganache genoemd. Ganache is een heerlijke crème en heeft voor elk thema van de taart een passende kleur. Onze driptaarten hebben een perfect gladgestreken bovenkant met een perfect drip effect aan de zijkanten.

 

Soorten drip cakes in ons assortiment

Drip cakes zijn te herkennen aan de vaste ronde cakevorm die strak is afgewerkt met bavarois. Bij Limburgia hebben wij een een kunstige drip cake in het assortiment. 

 

Drip cake met snoepjes

Dol op snoep? Dan is de keuze snel gemaakt wanneer je onze heerlijke Candy drip cake ziet. Ook wanneer je geen liefhebber bent van snoep draai je spontaan bij wanneer je deze taart vol met snoep ziet staan. Deze drip cake is opgebouwd uit cakeplakken en heeft een bavarois mix van 3 verschillende smaken. De drip cake heeft een laag vanille-, aardbei- en bananenbavarois. Hierdoor krijgt de dripcake een leuk effect van verschillende kleurenlagen. Verder is de cake afgewerkt met een strakke witte coating die een druppel effect heeft aan de zijkant. De cake is versierd met lekker veel snoep van lollies, perziksnoepjes en winegums tot heerlijke spekjes! Wie wil er nu niet even een lekker snoepje van de drip cake afpakken? Wij kunnen er in ieder geval niet van afblijven!