Filter producten

Drip cakes

Drip cakes zijn de perfecte taarten voor een feestje. Het is namelijk niet mogelijk om naar deze taarten te kijken zonder dat er een glimlach op je gezicht ontstaat. Drip cakes toveren een glimlach op je gezicht, en laat die glimlach nu net onmisbaar zijn op een feestje!

 

Limburgia heeft een aantal prachtige drip cakes in het assortiment. Drip cakes zijn tegenwoordig erg populair en zijn perfect voor een thema feestje. Of je nu een koekjes of snoepjes liefhebber bent, onze bakkers hebben aan iedereen gedacht. Voor elke liefhebber hebben wij een kunstige taart. Want zeg nou zelf deze drip cakes zijn toch bijna te mooi om op te eten!?

 

Drip cake bestellen en laten bezorgen?

Binnenkort iets te vieren zoals een verjaardag, een jubileum of iemand die ergens voor geslaagd is? Daar hoort natuurlijk een feestje bij! Bij Limburgia zeggen wij altijd: zonder taart geen feest. Wil je graag een drip cake bestellen bij Patisserie Limburgia? Bestellen kan al heel gemakkelijk en snel online. Wanneer u voor 13:00 besteld komen wij het de volgende dag al vers en gekoeld bij u thuis bezorgen. Ideaal wanneer je zelf even geen tijd meer hebt om langs de winkel te gaan.

 

Wat is een drip cake?

Drip cakes zijn misschien wel de meest feestelijke taarten bij Limburgia. Maar wat betekent drip eigenlijk? Drip is de vertaling van druppelen. Bij de drip cakes zie je letterlijk de coating die boven op de taart ligt naar beneden druppelen. Dit geeft een mooi effect en daarom heet het een drip cake! De druppels geven een leuk effect en maken de taart uniek! Elke taart heeft namelijk weer net even andere druppels.

Ken je dat bevredigende gevoel bij bepaalde dingen? Dat hebben wij bij het aansnijden van deze drip taarten! Onze drip cakes zijn opgebouwd uit heerlijke verse ronde cakeplakken opgebouwd met een lekkere bavarois in de smaak die bij de taart past. Wanneer je de cake aansnijdt zie je deze perfecte opbouw van lagen. Een mooi stuk taart waar je u tegen zegt.

Alle drip cakes zijn volledig strak afgewerkt met bavaroise en voor de drip is er een coating gebruikt. Deze coating op de taart wordt ook wel ganache genoemd. Ganache is een heerlijke crème en heeft voor elk thema van de taart een passende kleur. Onze driptaarten hebben een perfect gladgestreken bovenkant met een perfect drip effect aan de zijkanten.

 

Soorten drip cakes in ons assortiment

Drip cakes zijn te herkennen aan de vaste ronde cakevorm die strak is afgewerkt met bavarois. Bij Limburgia hebben wij een aantal kunstige drip cakes in het assortiment. Zo is er voor elk thema een bijpassende drip cake.

 

Drip cake met bokkenpootjes, stroopwafel of bitterkoekjes

Ben je gek op de combinatie chocolade met bokkenpootjes? Dan is de bokkenpootjes drip cake echt iets voor jou! De cake heeft een chocolade ganache die letterlijk over de taart is gegoten en die je aan de zijkanten door perfect ziet door druppelen. Een decoratie met stukjes bokkenpootjes van overheerlijke amandelschuimpjes met creme, gedipt in pure chocolade!

Voor de karamelliefhebbers is de keuze snel gemaakt. Kies jij vaak voor een stroopwafel wanneer je de keuze hebt? Dan past de stroopwafel drip cake met een overheerlijke karamel coating perfect bij jou! Deze cake heeft net als alle andere dripcakes een mooie lagen structuur van stroopwafel bavarois en heeft een goed gevulde decoratie bovenop van mini stroopwafels met karamel saus en chocolade vlokken.

Daarnaast heeft Limburgia nog een bitterkoekjes drip cake die er overigens ook verleidelijk lekker uit ziet. Een mooie ronde drip cake, perfect zoals die is, met daarop een decoratie van bitterkoekjes. Houd je van gemalen bittere amandelen? Dan is deze bitterkoekjes drip cake een perfecte match. Dat wordt smullen!

 

Drip cake candy

Dol op snoep? Dan is de keuze snel gemaakt wanneer je onze heerlijke Candy drip cake ziet. Ook wanneer je geen liefhebber bent van snoep draai je spontaan bij wanneer je deze taart vol met snoep ziet staan. De Candy drip cake is opgebouwd uit cakeplakken en heeft een bavarois mix van 3 verschillende smaken. De drip cake heeft een laag vanille-, aardbei- en bananenbavarois. Hierdoor krijgt de dripcake een leuk effect van verschillende kleurenlagen. Verder is de cake afgewerkt met een strakke witte coating die net als alle andere drip cakes een druppel effect heeft aan de zijkant. De cake is versierd met lekker veel snoep van lollies, perziksnoepjes en winegums tot heerlijke spekjes! Wie wil er nu niet even een lekker snoepje van de drip cake afpakken? Wij kunnen er in ieder geval niet van afblijven!

 

Roze koeken drip cake

Deze oogverblindend mooie roze koeken drip cake is toch wel een grote favoriet bij Limburgia. Een drip cake opgebouwd uit cake en vanille bavarois met een roze coating. Deze roze gekleurde drip cake is perfect voor bijvoorbeeld een prinsessen thema feest of bij de geboorte van een meisje. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar deze roze koeken drip cake valt altijd in de smaak. Bij alleen al het kijken naar de roze koekstukjes op deze taart ga je spontaan watertanden. Is de drip cake bedoeld als verjaardagstaart? Dan kun je eventueel de drip cake nog versieren met leuke kaarsjes. Zo kan de jarige traditiegetrouw de kaarsjes uitblazen op zijn of haar verjaardag!