De ultieme traktaties voor Vaderdag bij Patisserie Limburgia

Speciaal voor Vaderdag heeft Patisserie Limburgia een uniek assortiment samengesteld om jouw vader te verrassen met iets lekkers!

Onze Vaderdag special is een echte aanrader! De combinatie van  Mokka  & Karamel is een ultieme favoriet voor bij de koffie. Verras je jouw vader liever met klein gebak, dan zijn onze heerlijke bossche bollen of hazelino’s ook een geweldige aanrader. Wil je liever een extra persoonlijke lekkernij cadeau doen aan jouw stoere papa? Ontwikkel dan een fototaart met een eigen foto, een stoere foto van papa of een mooie boodschap.

 

Vaderdag taart, vlaai of gebak online bestellen?

Gemakkelijk je Vaderdag taarten, vlaaien of gebak online bestellen? Bij Limburgia is dat geen probleem. Met het ruime aanbod vlaaien in onze webshop kun je snel en gemakkelijk je Vaderdag gebak, taart of vlaai online bij ons bestellen. In het bestelproces kun je ervoor kiezen om de vlaai of taart te laten snijden of om de vlaai in zijn geheel te laten. Wij kunnen de vlaaien bezorgen maar je kunt er ook voor kiezen om je vlaaien af te halen in een van onze vele winkels in het hele land.

 

Vaderdag taart, vlaai of gebak laten bezorgen?

Dagelijks bakken wij alle soorten vlaaien en bezorgen wij deze ambachtelijke verse vlaai bij jou thuis. Wanneer je bij Patisserie Limburgia je gebak voor 13:00 bestelt, worden de vlaaien morgen bezorgd. Je kan je eigen adres opgeven als bezorgadres, maar de feestelijke vlaaien ook op een ander adres laten bezorgen. De bezorging vindt altijd plaats tussen 08:00 en 13:00 uur en dat is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Tevens voorzien wij in de optie om de vlaaien op speciale locaties te laten bezorgen, zoals op de camping, in een hotel of in een ziekenhuis. Laat het in dat geval wel even weten aan de receptie, want daar worden de vlaaien vlaaien afgeleverd.

 

Vaderdag taart, vlaai of gebak kopen in een van onze winkels?

Wil je de Vaderdag taarten, vlaaien of gebak komen bekijken en de heerlijke ambachtelijke geuren ervaren? Je bent van harte welkom in onze Limburgia winkel. Bekijk of er een Limburgia winkel bij jou in de buurt zit en kom langs. Ook kun je ervoor kiezen om je bestelling online te plaatsen en af te halen in een van onze Limburgia winkels.