Filter producten

Valentijns vlaaien en gebak bij Limburgia

Op 14 februari is het Valentijnsdag! Wat is er nou romantischer dan je geliefde te verrassen met de overheerlijke gebakjes van Patisserie Limburgia? Laat je partner smullen van onze ambachtelijk bereide lekkernijen - het perfecte cadeau voor deze speciale dag!

 

Valentijns assortiment van Patisserie Limburgia

Op zoek naar een speciaal cadeau voor Valentijnsdag? Bij Patisserie Limburgia hebben we een heerlijk assortiment aan zoete traktaties om jouw geliefde te verrassen. Van onze prachtige Red Velvet taart tot onze verrukkelijke frambozen slofjes, wij hebben alles om je Valentijn te laten stralen. En voor de vegans onder ons bieden we geweldige Rawcakes in verschillende smaken aan. Ontdek nu ons Valentijnsaanbod en maak deze dag extra bijzonder!

 

Extra unieke tip!
En voor wie op zoek is naar een echt uniek en persoonlijk valentijnscadeau, bieden wij de mogelijkheid om je eigen fototaart te ontwerpen. Verwen je geliefde met een taart waarop jullie favoriete foto schittert, vergezeld van een liefdevolle tekst. Een prachtig gebaar dat de emoties van jullie relatie vastlegt in een overheerlijke traktatie. Ontwerp je eigen creatie en maak deze Valentijnsdag extra bijzonder met een persoonlijke touch!

 

Valentijnsdagcadeau kopen in een van onze Limburgia winkels?

Wil je onze Valentijnstaarten, vlaaien of gebakjes komen bewonderen en de heerlijke ambachtelijke geuren ervaren? Bezoek dan een van onze Limburgia winkels! Ontdek of er een Limburgia winkel bij jou in de buurt zit en kom gezellig langs. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling online te plaatsen en af te halen in een van onze winkels.

 

Valentijnsdagcadeau online bestellen?

Gemakkelijk je Valentijnsgebak online bestellen? Bij Limburgia is dat geen probleem. Met ons ruime assortiment vlaaien, taarten & gebak in onze webshop, bestel je snel en eenvoudig het perfecte Valentijnscadeau. Kies tijdens het bestelproces of je de vlaai of taart wilt laten snijden of liever in zijn geheel wilt ontvangen. We bezorgen de vlaaien graag bij je thuis, maar je kunt ze ook afhalen in een van onze vele winkels door het hele land.

Valentijns taart, vlaai of gebak laten bezorgen?

Bij Patisserie Limburgia bakken we dagelijks de lekkerste vlaaien en bezorgen we ze vers bij jou thuis. Bestel je gebak voor 13:00 uur en wij bezorgen het morgen! Je kunt je eigen adres opgeven als bezorgadres, maar ook een ander adres selecteren. Bezorging vindt plaats tussen 08:00 en 13:00 uur, van maandag tot en met zaterdag. En als je wilt dat we je vlaaien op een speciale locatie bezorgen, zoals op de camping, in een hotel of in een ziekenhuis, laat het ons dan weten! We regelen het graag voor je.