Geslaagd

Het moment waar jarenlang hard werken en studeren naartoe leidt: slagen voor het eindexamen van de middelbare school. Het behalen van dit diploma is een mijlpaal in het leven van iedereen en verdient een speciale viering. Bij Limburgia begrijpen we hoe belangrijk dit moment is, en bieden we een uitgebreid assortiment aan met speciale geslaagd taarten. Op die manier kun je deze bijzondere prestatie samen met familie feestelijk gaan vieren!

 

Feestelijke sfeer met onze geslaagd taart met confetti

Een van onze populairste taarten voor dit feestelijke moment is onze exclusieve geslaagd taart met confetti. Deze taart is speciaal ontworpen om de vreugde en trots van deze bijzondere gelegenheid te weerspiegelen. Met een luchtige cake, gevuld met heerlijke banketbakkersroom, abrikozen jam en verse slagroom, en een rijkelijk versiering met vrolijke confetti wordt jouw afstudeerfeest eentje om nooit te vergeten.

 

Maak je eigen persoonlijke geslaagd taart

Wil je een taart voor jouw afstudeerfeest nog specialer maken? Bij Limburgia bieden we de mogelijkheid om de taart te personaliseren met onze fototaarten. Voeg de naam van de geslaagde toe, kies voor een dierbare foto van de student, of voeg een persoonlijke boodschap toe om de taart helemaal uniek te maken. Geen inspiratie om je eigen fototaart te maken? Kies dan eens voor onze voorgeselecteerde geslaagd fototaart.

 

Kies voor kleine hapbare gebakjes

Naast onze grote geslaagd taarten, bieden we ook minitaartjes aan die perfect bij een afstudeerfeest passen. Deze zijn ideaal als je meerdere gasten wilt verwennen met een individueel gebakje. Elk minitaartje is een kunstwerk op zich, met dezelfde heerlijke ingrediënten en zorgvuldige afwerking als onze grotere taarten. Perfect dus om uit te delen op een examenfeestje, als traktatie op school of als geschenk aan vrienden en familie.

 

Haal jouw geslaagd taart op in de winkel

Wil je er zeker van zijn dat jouw geslaagd taart op tijd binnen is om jouw mijlpijl te vieren? Bezoek dan één van onze vestigingen verspreid over heel Nederland. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat je met een feestelijke en heerlijke taart naar huis gaat. Behalve de geslaagd slagroomtaarten vind je hier ook een uitgebreid aanbod aan kleinere gebakjes om uit te delen tijdens jouw afstudeerfeestje.

 

Vier jouw afstuderen met ambachtelijk gebak

Bij Limburgia weten we hoe belangrijk het is om successen te vieren. Of je nu kiest voor onze exclusieve geslaagd fototaart, hapbare gebakjes of de geslaagd taart met confetti, bij ons vind je alles om het slagen voor het eindexamen op een smaakvolle manier te vieren. Bestel vandaag voor 13:00 uur nog en geef morgen de geslaagde de waardering die hij of zij verdient met een heerlijke taart van Patisserie Limburgia!