Filter producten

Geslaagd taart Patisserie Limburgia

Ben je geslaagd of ken je iemand die geslaagd is? Van harte gefeliciteerd! Bij Patisserie Limburgia hebben wij een speciaal assortiment samengesteld om dit bijzondere moment mee te kunnen vieren of iemand die geslaagd is mee te verrassen. Om de bestelling helemaal feestelijk te maken hebben wij ook een selectie met feestartikelen zoals ballonnen, kaartjes, taarttoppers, etc.

 

Geslaagd taart online bestellen bij  Patisserie Limburgia


Geslaagd voor je diploma? Dit hoort natuurlijk gevierd te worden met een feestje en taart! Speciaal hiervoor hebben wij een heerlijk assortiment met taarten en gebak. Neem bijvoorbeeld onze geslaagd confetti taart, een goede feeststarter door de vrolijke kleuren.

Ook hebben wij een super toffe fototaart met voorgeselecteerde afbeelding om de jarige te feliciteren, liever zelf een fototaart samenstellen met foto & tekst dat kan natuurlijk ook.

Wordt je vrolijker van kleine gebakjes om te trakteren? Dan hebben we heerlijke Geslaagd confetti verwengebakjes in de smaak witte chocolade.

Geslaagd taart bezorgen door heel Nederland

Wil je geslaagd taarten bestellen vanuit het noordelijkste of zuidelijkste puntje van Nederland? Geen probleem, wij bezorgen onze taarten door heel Nederland! Wij bezorgen 6 dagen per week, van maandag t/m zaterdag. Indien je voor 13:00 besteld worden onze taarten de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Elke dag bakken wij ambachtelijk gebakken taarten en bezorgen wij deze bij je thuis.

 

Geslaagd taart kopen in een van onze winkels?

Wil je ons assortiment komen bekijken en de heerlijke ambachtelijke geuren ervaren? Je bent van harte welkom in onze Limburgia winkel. Bekijk of er een Limburgia winkel bij jou in de buurt zit en kom langs. Ook kun je ervoor kiezen om je bestelling online te plaatsen en af te halen in een van onze Limburgia winkels.