Geboortetaarten

Beschuit met muisjes is een leuke traditie bij de geboorte van je kind, maar het is veel feestelijker om een geboortetaart op tafel te zetten. Je viert toch een prachtig moment in je leven en dan mag je feestelijk uitpakken. Bovendien is het niet alleen lekker, maar praktisch gezien ook handig om de geboorte van je kind in gezelschap met een geboortetaart te vieren. Je hoeft dan niet steeds beschuit met muisjes aan te slepen.

 

Wat is een geboortetaart?

Een geboortetaart is een taart om de geboorte van een kind te vieren. Zo trakteer je bijvoorbeeld op een geboortetaart zoon als het een jongen is en op een geboortetaart meisje als het een dochter is. Als je net een kindje hebt gekregen, is het al druk genoeg. Daarom is het ideaal dat Patisserie Limburgia de geboorte met je meeviert en het werk van het maken van een geboortetaart uit handen neemt.

 

Ook voor babyshower en gender reveal party

Weet je wat ook populair is? Om tijdens een babyshower alle aanwezigen een lekker stukje geboortetaart te geven om de komst van de baby te vieren. Als je al weet wat het geslacht is, heb je de mogelijkheid om een geboortetaart jongen of geboortetaart meisje te kiezen. Zo zijn de taarten ook ideaal om voor een gender reveal party te gebruiken, waarbij je het geslacht van je baby onthult.

 

Wat zit er in een geboortetaart?

De samenstelling van ingrediënten met een combinatie van luchtige cake met banketbakkersroom, jam en een laagje crème met anijsmuisjes laat de geboortetaart heerlijk smaken. Bovendien is het een fantastische taart om te zien, met roze anijsmuisjes voor een meisjestaart en blauwe anijsmuisjes voor een jongen. Patisserie Limburgia maakt alle taarten en dus ook geboortetaarten ambachtelijk vers.

 

Geboortetaart voor een jongen

Bij een geboortetaart voor een jongen staat blauw als kleur centraal. De afwerking bestaat uit een mix van blauwe en witte muisjes net zoals je van een beschuit met muisje voor de geboorte van een jongen gewend bent. Om niets aan het toeval over te laten, is de taart ook nog van een tekst voorzien: Hoera een jongen.

 

Geboortetaart voor een meisje

Hoera een meisje. Dat is de tekst die op de geboortetaart voor meisjes staat vermeld. De taart om de geboorte van een meisje te vieren, is bekleed met roze en met witte muisjes. Roze is natuurlijk altijd nog de traditionele kleur om de geboorte van een meisje mee aan te duiden. Heb je een tweeling gekregen met een jongen en een meisje? Dan combineer je gewoon en bestel je een geboortetaart voor een jongen en voor een meisje.

 

Geboortetaarten bestellen en laten bezorgen

Je hoeft de deur niet uit om de geboortetaart van je keuze in een winkel af te halen. Patisserie Limburgia voorziet namelijk in een gemakkelijk bestelservice met een uitstekende bezorgdienst. Bij het plaatsen van een bestelling voor 13.00 uur heb je de taart de volgende dag al in huis. Uiteraard is het ook mogelijk een geboortetaart te bestellen en een andere dag voor de bezorging uit te kiezen. Zo heb je alle gelegenheid om het vieren van de geboorte van je kind goed voor te bereiden en vooruit te plannen. Maak het helemaal feestelijk met onze vrolijke versiering. Het maakt overigens niet uit waar je woont, want wij bezorgen in heel Nederland.

 

Geboortetaart kopen in een van onze winkels

Een geboortetaart bezorgen doen wij graag, maar misschien bezoek je liever een van onze winkels. Dat kan natuurlijk ook en er zit haast altijd wel een winkel van Patisserie Limburgia bij je in de buurt. Bekijk ons grote aanbod lekkernijen waaronder klein gebak maar ook groot zoals worteltaart, cheesecakes, chocoladetaarten en slagroomtaarten. Bij Limburgia hebben we voor ieder wat wils! In het overzicht met winkels vind je de locaties op de kaart in je eigen omgeving en gerangschikt per provincie.