Gefeliciteerd taart

Een gefeliciteerd taart is natuurlijk perfect voor een verjaardag, maar ook voor andere mijlpalen. Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe baan heeft, een rijbewijs heeft gehaald of geslaagd is voor een opleiding. Een van harte gefeliciteerd taart is altijd geschikt om iemand in het zonnetje te zetten. Patisserie Limburgia heeft wat dat betreft de leukste gefeliciteerd taarten in het assortiment die altijd ambachtelijk vers zijn.


De leukste gefeliciteerd taarten

De leukste gefeliciteerd taarten zijn bij ons in allerlei varianten verkrijgbaar. Zo houd je gemakkelijk rekening met de kleuren, smaken en met het formaat.


Gefeliciteerd taarten in verschillende smaken

Heb je een voorkeur voor een gefeliciteerd taart met een speciale smaak? Een slagroomtaart is natuurlijk heel populair, maar wij bieden je nog veel meer smaken. Wat denk je van de smaak van roze koeken of van een red velvet taart? Zo hebben wij nog veel meer van harte gefeliciteerd taarten in verschillende smaken, variërend van tiramisu taart tot American cookies taarten.

 

Felicitatie taarten in diverse formaten

Het is natuurlijk ideaal dat een felicitatie taart is afgestemd op het aantal personen. Daarom hebben wij taart in verschillende formaten beschikbaar. Bijvoorbeeld voor zes tot acht personen of voor twaalf personen, maar ook zelfs slagroomtaarten om zestien personen van een taartje te voorzien.

 

Iemand origineel feliciteren met een gefeliciteerd taart?

Als je iemand op een originele manier wilt feliciteren dan is een gefeliciteerd taart ideaal, zoals met een gefeliciteerd met je verjaardag taart. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een speciale gefeliciteerd taart vrouw beschikbaar. Dat is een originele manier om je vrouw, dochter of een vriendin mee te verassen. Je kan de taart extra persoonlijk maken door bijvoorbeeld voor een fototaart te kiezen en dan kan je er een felicitatiewens bij op laten zetten.

 

Online een gefeliciteerd taart bestellen?

Onze banketbakker maakt het je gemakkelijk om online een felicitatie taart te bestellen. Er is keuze genoeg om een taart te bestellen die past bij de feestelijke gelegenheid, aantal personen en voorkeur voor een smaak. Bestel je de gefeliciteerd taart voor 13:00 uur dan zorgen wij dat de taart de volgende dag al bij je is. Of naar het adres gaat van degene die je wilt feliciteren. Wij bereiden al onze taarten ambachtelijk vers en daarmee is de smaakvolle kwaliteit verzekerd.

 

Gefeliciteerd taart kopen in onze winkels

Kom je liever langs in een van onze Limburgia winkels? Dat kan natuurlijk ook, want er zit vaak altijd wel een winkel Patisserie Limburgia bij je in de buurt. Mocht je de taart wel online willen bestellen en deze zelf afhalen in een van onze winkels dan is dat uiteraard eveneens mogelijk.